Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Vinterferie i Gribskov

Gribskov kommune er opkaldt efter Danmarks næststørste skov, som er perfekt til en aktiv ferie med gåture, cykling, naturfitness eller hvorfor ikke en vinter-picnic?  Læs videre om Kulturhavn Gilleleje, Gribskov Svømmehal og alle de andre tilbud i vinterferien her

Vinterferie i Hillerød

Hillerøds topattraktion er Frederiksborg Slot, så selvfølgelig skal I besøge hele Danmarks nationalhistoriske museum, med pragtsale, spændende udstillinger og vinterferieaktiviteter for børn. Men du kan også få en skæg og aktiv vinterferie i FrederiksborgCentret, rejse til Ramasjang-øen og cykle ad kongernes gamle parforcejagtruter i skoven - læs mere her 

Vinterferie i Fredensborg-Humlebæk

Slotsparken ved Fredensborg Slot er åben hele året for dejlige gåture med udsigt over Esrum Sø, og Glenten Naturfitness giver sjov motion for store og små. Er vejret til indendørs aktiviteter er Louisiana et must for hele familien, og på Nivaagaard Malerisamling vises for første gang i Danmark designikonet William Morris' vidunderlige værker.

 

Vinterferie Helsingør

På Danmarks Tekniske Museum går de robot-amok, så kom og byg din egen! Bliv budt velkommen på Kronborg af den uartige hofnar, Tycho Brahe og Dronning Sofie, og sig hej til Onkel Reje på Kulturværftet.  Læs lige videre og se alle de andre bud på en super skøn vinterferie i Helsingør!

Wellness Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Museer i Kongernes Nordsjælland

Vores museer er porten til Nordsjællands historie. Bliv klogere på kongernes, munkenes, polarforskerens, kunstnernes og søfartens Nordsjælland.