Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Vinterferie i Gribskov

Gribskov kommune er opkaldt efter Danmarks næststørste skov, som er perfekt til en aktiv ferie med gåture, cykling, naturfitness eller hvorfor ikke en vinter-picnic? Esrum Kloster er en spændende oplevelsesattraktion med vinterferietilbud til både børn og voksne. Læs videre om Kulturhavn Gilleleje, Gribskov Svømmehal og alle de andre tilbud i vinterferien her

Vinterferie i Hillerød

Hillerøds topattraktion er Frederiksborg Slot, så selvfølgelig skal I besøge hele Danmarks nationalhistoriske museum, med pragtsale, spændende udstillinger og vinterferieaktiviteter for børn. Men Hillerød byder også på teater, koncerter og virkelig gode muligheder for shopping i de hyggelige gågader og SlotsArkaderne. Og en natur som indbyder til masser af leg og motion.

Vinterferie i Fredensborg-Humlebæk

Slotsparken ved Fredensborg Slot er åben hele året for dejlige gåture med udsigt over Esrum Sø, og Glenten Naturfitness giver sjov motion for store og små. Er vejret til indendørs aktiviteter er Louisiana et must for hele familien, med bl.a. den helt friske udstilling med Dea Trier Mørch og masser af børneaktiviteter.

 

Vinterferie Helsingør

Helsingør har saltvand og søfartshistorie i blodet, så selvfølgelig skal I på M/S Museet for Søfart og prøve kræfter med "Drømmeskibet".. Kronborg med Holger Danske i Kasematterne er et must, men læs lige videre og se alle de andre tilbud, som sikrer at I får en skøn vinterferie i Helsingør!

Wellness Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Hornbæk Kalenderen

 

 

 

Fredag d.4 januar kl.19.00

Museer i Kongernes Nordsjælland

Vores museer er porten til Nordsjællands historie. Bliv klogere på kongernes, munkenes, polarforskerens, kunstnernes og søfartens Nordsjælland.