Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Jul i Hillerød

Hillerøds vartegn, Frederiksborg Slot, står smukt i vinterlandskabet, og indenfor er der varmt af julehygge. Få et herligt gensyn med DR’s julekalendere med rekvisitter, dragter og dukker udstillet i pragtsalene. På Torvet lyser Julemøllen op, og nisseorkestre går julemarch for fuld musik gennem byens gader. Læs mere her:

 

Jul i Halsnæs

Det fine gamle gods Grønnessegård er fornem ramme om et eksklusivt julemarked 1. weekend i advent, og så er julen skudt i gang i Halsnæs. Kom til swingende julekoncert i Gjethuset og hyggelige julearrangementer i den stemningsfulde Hundested Havn eller det hyggelige økologiske julemarked i Torup... Læs mere her

Jul i Gribskov

Besøg Esrum Klosters julemarked under historiske hvælvinger og oplev Camilla Plums kulørte og økologiske julemarked på Fuglebjerggaard. Gribskov summer af jul, læs mere her