Det skal du opleve i November...

Her ser du et udpluk af de arrangementer du kan opleve i November i Nordsjælland. Se mange flere oplevelser nederst på siden....

Det kan du opleve i Oktober...

Her ser du et udpluk af de arrangementer du kan opleve i Oktober i Nordsjælland....Se mange flere oplevelser nederst på siden....

Roning og brædtsurfing (SUP) i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for roning, SUP, windsurfing, svømning, kajak og UV-jagt.

 

Windsurfing, kajak & SUP i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for svømning, kajak, windsurfing, UV-Jagt, roning og bølgesurfing. 

 

Naturlige oplevelser i Halsnæs

Halsnæs byder på et smukt og varieret landskab med hav, fjord, strand, skov og sø og en masse gode ruter og stier som gør det muligt for dig at opleve den skønne natur tæt på. Her er der god plads til aktive udendørs oplevelser for hele familien, uanset om I vil vandre, løbe, cykle eller lege – eller blot nyde de mange smukke udsigter.

Lystfiskeri i Halsnæs

Halsnæs er omgivet af vand fra tre sider og dette giver de bedste muligheder for fiskeri. Isefjord og Roskilde Fjord samt Kattegat giver det perfekte udgangspunkt for friskfanget fisk. Blot husk at have et gyldigt fisketegn. Der er mulighed for at fange både havørred, hornfisk, fladfisk og multer langs kysterne i Halsnæs. Derudover findes der to put-and-take søer; en i Ølsted og en i Skævinge. Fisketegn kan købes online på fisketegn.dk.

Feriehuse i Nordsjælland

I Nordsjælland finder du flere feriehusudlejningsbureauer som vil hjælpe dig med at få en god ferie. Feriehusene ligger ved strande langs den danske riviera, inde i landet tæt på byer som Hornbæk og Tisvildeleje.

Ilse Jacobsen shopping

I Hornbæk finder du udover Ilse Jacobsens Kurbadet, flere forskellige Ilse Jacobsen butikker. Der er Blomsten, Restaurant Kurbadet, sko og tøj.

Golfferie i Kongernes Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland. Vi har nogen af landets allerbedste golfbaner, og mange af Danmarks professionelle golfspillere har startet deres karrierer i Nordsjælland. Her er en golfbane til et hvert temperament.

Spa og wellness

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure, svømmeture og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og velvære på programmet.

Når det regner i Kongernes Nordsjælland

Selvom det regner er der masser af aktiviteter i Kongernes Nordsjælland. Herunder finder du forslag nok til en regnvejrsuge........

Fuld fart på ferien

Brug kroppen ude i den friske luft, det giver røde kinder og god energi  - og så er det sjovt at røre sig sammen med andre. 

Ny nordisk oprindelse - detaljeret program

Dag 1 - Mødet med det nye og gamle

Besøg den nye Kulturhavn Kronborg i Helsingør
Blinker han med øjnene? I begynder turen i Helsingør med et kig på kunstnerne Elmgreen og Dragsets skulptur HAN. Overfladen er spejlblank og reflekterer omgivelserne. Ja, han blinker med øjnene; men det kræver tålmodighed og fordybelse, for det sker kun engang imellem. Har I tid til at vente?

Ny nordisk oprindelse

I vil møde kunst og kultur af høj kvalitet. I vil komme forbi alle must-sees i området. I vil besøge arkitektoniske perler, der indeholder selve sjælen af det bedste i dansk arkitektur. Men I vil også møde nogle af de mennesker, som var med til at skabe disse steder, og dermed var med til at skabe det moderne Nordsjælland. Folk, som både holder fast i traditionerne og også tør tænke nyt. Folk, der tør skabe huse, der smelter sammen med naturen.

Wellness Hornbæk

Hornbæk er stedet hvor du får ny energi og inspiration ved vandet, stranden og skoven. Ud over naturen tilbyder Hornbæk mange varierede spa- og wellnesstilbud. Hornbæk er stedet hvor du får mental velvære i og omkring naturen kombineret med gode spa- og wellnessoplevelser. 

Kultur i verdensklasse

❤ Dag 1

i alt ca. 8 kilometers cykling

• Ankomst om eftermiddagen til Hotel Marienlyst – beliggende direkte til Øresund. Her får I værelse med eget bad og morgenmad
• Efter check ind er i klar til at udforske området. Husk at booke cykler hos Saaby Cykler
• I det idylliske Sletten Havn ligger Restaurant Sletten, som ejes af kokkene bag Michelin-restauranten Formel B i København. Her kan i spise middag