Gå til indhold
Kollektiv trafik-samarbejde skal vise vej til Nordsjælland

Kollektiv trafik-samarbejde skal vise vej til Nordsjælland

23.10.2019
Forfatter: Bettina Kampmann
Foto: Tine Uffelmann

Din Offentlige Transport (DOT) har lanceret en ny hjemmeside, publictransport.dk, der skal gøre det nemmere for turister at opleve de mange turistmål på Sjælland med offentlig transport.

Målet med den nye hjemmeside er at give turisterne en håndsrækning og gøre det nemmere og mere overskueligt at rejse med bus, tog og metro.

Inspiration til en dagstur nordpå

På den nye hjemmeside, der både findes på engelsk, dansk og snart tysk, kan turisterne få information om det kollektive transportsystem på Sjælland, hjælp til wayfinding på store skiftesteder som Københavns Lufthavn, Hovedbanegården og Nørreport, og samtidig få inspiration til en række oplevelser, der er værd at rejse efter – også uden for Storkøbenhavn.

I den forbindelse har VisitNordsjælland været med til at udarbejde en række turforslag til vores område, der skal inspirere turisterne til at tage en dagstur herop.

Sammenhængskraft mellem land og by

Hjemmesiden lanceres af DOT og er blevet til i et samarbejde med VisitNordsjælland og turistorganisationerne Wonderful Copenhagen og Dansk Kyst- og Naturturisme for at styrke sammenhængskraften mellem land og by.

 

 

60.000 BESØGENDE I LØBET AF ET HALVT ÅR
Flere end 60.000 har allerede besøgt hjemmesiden
siden lanceringen i foråret.

Kollektiv trafik-samarbejde skal vise vej til Nordsjælland

Foto:Oliver Bock

Bettina Kampmann

Projektchef

bka@visitnordsjaelland.com

Direkte:+45 2165 5021

Share your wonders: