Frederiksborg Slot

CNN anbefaler Nordsjællands slotte

10.2.2020
Forfatter: Christina Heinze Johansson
Foto: Ann Jørgensen

Hos VisitNordsjælland mener vi, at vi har nogle af Danmarks smukkeste slotte. Og det er vi ikke alene om. Det store amerikanske nyhedsmedie CNN har taget et kig på kongerigets slotte, og de nordsjællandske topper listen med Kronborg Slot øverst.

I Kongernes Nordsjælland ligger tre af Nordeuropas smukkeste slotte. Det har vi hele tiden vidst, og nu ved amerikanerne det også. CNN, et af verdens største nyhedsmedier, sætter i en ny artikel fokus på de mest fortryllende slotte i Danmark. Øverst på listen står Kronborg Slot skarpt efterfulgt af Frederiksborg Slot, og som nummer fem ud af de ni danske slotte på listen finder vi Fredensborg Slot.

Nordsjællands slotte er et besøg værd

Udover at destinationens slotte bliver anbefalet med navn og billede, har CNN også beskrevet det magiske ved de tre slotte og forklaret, hvorfor de er et besøg værd.

What can be more picturesque than a large Renaissance palace on the water surrounded by lovely Baroque gardens? - Pavlo Fedykovych, CNN

Frederiksborg Slot er ”postkort-perfekt”: et eventyrs slot, der nærmest flyder på vand omringet af barokhaver. Kronborg Slot karakteriseres som en UNESCO-beskyttet skat, der engang var Shakespeares scene for royale tragedier, og som et gådefuldt slot på kanten af Øresund fyldt med mystiske gange og hemmelige rum. Mens Fredensborg Slot beskrives som det slot, de royale elsker mest – slottet, hvor dronningen fejrer sin fødselsdag, og hvor Kronprinsparret bor om foråret og efteråret.

”Den royale historie forbliver stærk og er i høj grad med til at sætte Nordsjælland på verdenskortet. Slottene vedbliver en central del af vores markedsføring og historie, der går på tværs af Nordsjælland. At et så stort og anerkendt medie som CNN fremhæver de tre smukke slotte understreger blot den store internationale tiltrækningskraft,” siger Annette Sørensen, Direktør i VisitNordsjælland.

Millioner af læsere på verdensplan

På verdensplan er CNN det største nyhedsmedie, og dermed et af de mest attraktive medier at blive nævnt i. CNN Digital, som CNN Travel er en del af, er blevet udråbt til den bedste online nyhedsplatform i verden og har 137 millioner unikke besøgende - flere end noget andet nyhedsmedie.

Christina Heinze Johansson

Kommunikation & PR

chj@visitnordsjaelland.com

hvor kan vi blive gift bryllup fest hotel nordsjælland
Bryllupskampagne nåede 52.000 turtelduer
Kronborg Slot mod Sverige
Alt har en pris
Kronborg Slot
Turister kan ikke sættes i bås
Nivaagaards Malerisamling
Det bedste markedsføringsår - nogensinde
Fællesspisning på Hornbækhus
Webinar: Brug Airbnb Experiences til at sælge dine oplevelser
Presse i Nordsjælland pressebilleder pressemeddelelser
Presserum