Gå til indhold
©  Foto:

Havnefest i Hundested

Skal du også til Havnefest i Hundested...? Ja da..I weekenden d. 7-10 juli kan du igen komme med til fest i havnebyen. 

Havnefesten i Hundested finder i år sted på Nordmolen ved Rørvig Færgen og Nordmolen Steetfood. Vel mødt til fire fornøjelige dage på Hundested Havn. 

Årets havnefest i Hundested starter altid om torsdagen med et kæmpe bankospil i "Kulmulen". Fredag formiddag er det børnehaverne der kan komme forbi og hygge sig til underholdning i "Lumskebugten"  Fredag kl. 16.00 åbner havnefesten for alvor og Tivoliland kører med radiobiler, karruseller, spilleautomater og meget mere så underholdningen er sikret til alle aldersgrupper. Der er boder med mad og drikke og en masse aktiviteter og "Tøsefrokosten" lukker dørene op kl. 16.00. 

I "Kulmulen" serveres de berømte fiskefileter som kan nydes på kajen eller hjemme i haven med en kold øl eller god flaske vin. Senere på aftenen spilles der op til dans ved "Mors Drenge" i Hønsehuset. 

Lørdagen byder på det helt store trækplaster "Slidskeræset" i havnebassinet. Når aftenen trænger sig på bydes igen op til dans. "Gas After Dark" spiller udenfor på festpladsen og "Tro, Håb og Kærlighed" går på scenen i Hønsehuset senere på aftenen.

Søndag er der lagt op til flere konkurrencer på åbent vand når travaljeroning løber af stablen ved Nordmolen. Kom og hep på alle hold når de kæmper om pokalen. For børnene er der børneshow på festpladsen søndag eftermiddag. 

Praktiske oplysninger: