Nordsjællands Fuglepark

Midt i den Nordsjællandske natur finder du Nordsjællands Fuglepark og zoo. 2000 fugle fra hele verden og en stor samling krybdyr og mindre pattedyr.

Læg turen forbi nordens største Fuglepark tæt ved Esrum, og lad en verden af utrolige fuglearter og eksotisk beplantning åbne sig.

Fugleparken inviterer i sommerperioden til et væld af naturoplevelser for hele familien. Se det flotte papegøjeshow, hjælp til når Lorierne bliver fodret. Ude i parken er det muligt at komme ind til de afrikanske dværggeder, som altid er et hit hos børnene.

Parken åbnede i 2003 og er et resultat af hårdt frivilligt arbejde og en stor portion kærlighed til natur og dyreliv. Med sine 12 tønder land, rummer parken over 1500 fugle fordelt på 250 forskellige arter, og flere af fuglene er de eneste af sin slags i denne del af verden. Udover fugle har parken også andre dyr som kæmpeskildpadder, aber og geder. Besøger man fugleparken er man garanteret en anderledes og uforglemmelig naturoplevelse.

Praktisk
Der er gratis parkering og alle oplevelser er inkluderet i entrébilletten. Det er tilladt at medbringe sin egen madkurv og rundt omkring i parken er der hyggelige kroge med borde og bænke. Fugleparken er et oplagt sted at nyde sin medbragte mad, imens de farverige og sjældne fugle iagttages.

Del denne side

Opdateret af:

VisitNordsjælland info@visitnordsjaelland.com
 

Kontakt

Adresse

Sodemarksvej 22
3230 Græsted

Telefon

+45 21236737

Fakta

  • Faciliteter

    • Børne zoo
  • Type

    • Zoologisk have

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 12.360365999
Latitude : 56.064781