Windsurfing og kitesurfing i Lynæs

Onsdag, april 26, 2017

Vandsport åbner alle verdner: Windsurfing og kitesurfing i Lynæs

Hvad gør Nordsjælland til noget særligt?

Nordsjælland er særligt fordi det har natur og vand hele vejen rundt om, og så er det aldrig længere end en time fra storbyen - lige meget hvor langt du kommer ud! Vi beskæftiger os meget med vandet omkring Nordsjælland og her er de lavvandsområder som vi bruger til kitesurfing og windsurfing helt ideele for begyndere - til gengæld kan man også køre på nordkysten og få massere bølger og lidt hårdere forhold når man  er blevet bedre. Så ja, det unikke ligger vel i, at der er lidt af alle verdner når det kommer til vandsport!

Hvad gør Nordsjælland unikt i forhold til din kitesurfing og windsurfing?

Vi dyrker jo primært kitesurfing og windsurfing og her er Nordsjælland ideelt fordi man altid kan finde et spot der virker i alle vindretninger + som beskrevet før, der er lidt til alle niveauer. 

Mellem os to... Er der et særlig godt sted i Nordsjælland at dyrke kitesurfing og windsurfing?

Lynæs, Lynæs, Lynæs - med fare for at være lidt biased ift. svar, så er Lynæs Klart det bedste spot for både begyndere og øvede. Det er ikke kun fordi det generelt blæser mere deroppe og der er lavt vand, det er også alt det udenom og den stemning der er deroppe, der gør, at det bliver en god oplevelse hver gang man kører vejen derop!

Om Lynæs Surfcenter

Lynæs surfcenter startede i 2011 som Nordsjælland Søsportscenter – et meget ungt projekt drevet af to 17 årige lokale drenge, Jeppe og Johan. Efter at have prøvet kræfter med forretningen over sommeren besluttede de to sig for at relancere konceptet og gå all-in på vandsport i Lynæs. Konceptet kom senere til at hedde Lynæs Surfcenter og udgør det vi i dag ser på Lynæs strand, med en butik, udlejning og instruktører der underviser i alt fra kitesurfing til badesikkerhed. Læs mere her...


Del denne side