Forkælelse for krop & sjæl

Wellness for krop og sjæl. Sådan kan man godt beskrive et ophold i Nordsjælland. Kilometervis af strande, som indbyder til lange traveture og en forfriskende dukkert. Det særlige lys, som inspirerer kunstnere til at bo og arbejde langs kysten, før som nu. Den vidunderlige udsigt over Kattegats blå, når du vandrer eller cykler ad Nordkyststien. Berigende kunstoplevelser på Louisiana. Det er balsam for sjælen. Historiske badehoteller med stil og atmosfære, nænsomt restaurerede til moderne standard, ligger strøet langs Den Danske Riviera. Book et wellnessophold – og oplev den befriende følelse af at give slip på hverdagens krav og bare lade sig forkæle. Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i en verden af velvære, aromaterapi, varme bade og afslapning. Hvor intet andet end nydelse er på programmet.

Forkælelse & Velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure og varme bade.

Mad og drikke

Nordsjælland har alle forudsætninger for at leve op til dine forventninger om kulinarisk oplevelse. Dygtige fødevareproducenter dyrker og forarbejder råvarer lokalt, så der aldrig er langt fra jord til bord.

Shopping Nordsjælland

Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i handelsbyernes gader – eller kom under tag i store, lyse butikscentre

Golf i Nordsjælland

Tag på golfferie i Nordsjælland. Mange af Danmarks professionelle golfspillere startede deres karrierer i Nordsjælland.