For Børn

Oplev vinterferien i Nordsjælland

Foto: VisitNordsjælland

Vinterferien giver tid til hygge og samvær med dem, du holder af, og Nordsjælland byder på masser af vinterferieoplevelser for både store og små. Se her, hvad I skal opleve, og glæd jer til en skøn ferie.

Hvorfor skal du holde vinterferie i Nordsjælland? Først og fremmest fordi, der er masser af dejlige oplevelser for både børn og voksne. Kom ud og rør jer i den skønne natur på f.eks. Heatherhills bakker eller Rusland. Tag på Danmarks Tekniske Museum og mal med robotter, eller besøg Børnehuset Louisiana, hvor ungerne kan boltre sig med skulptur, maleri og tegning. Se Scherfigs herlige jungledyr på Nivaagaards Malerisamling, og leg jer ind i historien på Frederiksborg Slot.

Indendørsaktiviteter i vinterferien

Hvad kan man lave i sin vinterferie?
Find inspiration til indendørsaktiviteter for børn og voksne.

Aktiviteter for børn

Gå på opdagelse i Øresundsakvariet, hvor du kan komme tæt på havets forunderlige verden, kast dig ud i kunst og kultur i Louisiana's Børnehus, eller leg dig ind i historien på Frederiksborg Slot.

Oplevelser for par

Nordsjællands mange museer byder på spændende udstillinger henover vinteren, ligesom du finder spa-oplevelser i verdensklasse - så hop i den varme spa og nyd velværen.

Det sker i vinterferien

Vinterferie i Helsingør

Kulturbyen, søfartsbyen, Hamletbyen, slotsbyen og verdensarvsbyen - Helsingør byder alle børn og voksne velkommen i vinterferien. Slå jer løs og gå ombord i oplevelserne. Rigtig god fornøjelse!

Vinterferie i Halsnæs

Det er vinterferie, og Halsnæs er fuld af hyggelige vinterferieaktiviteter og fantastiske naturoplevelser. Der findes ikke dårligt vejr - kun dårlig påklædning!

Vinterferie i Hillerød

Hold din vinterferie i Hillerød - hjertet af Kongernes Nordsjælland, og det perfekte udgangspunkt for store kultur- og naturoplevelser. Besøg fx Frederiksborg Slot og UNESCO verdensarven Parforcejagtlandskabet.

Vinterferie i Gribskov

Gribskov har både skov og åbne vidder til en aktiv vinterferie i skøn natur. Besøg fx Kulturhavn Gilleleje med de mange tilbud, tag på udstilling eller lad børnene male på sten.

Vinterferie i Fredensborg

Vinterferie i Fredensborg byder bl.a. på inspirerende besøg på Louisiana Museum of Modern Art, hvor der er vinterferie i Børnehuset med værksteder, familieomvisning og vinterferiekonkurrence.

Vinterferie i Danmark

Hold din ferie i Danmark, der også byder sig til i vintermånederne! De fleste museer, akvarier og zoologiske haver holder åbent hele året, og der er ingen problemer med at finde overnatning på denne årstid.

Oplev Nordsjælland

Vinteroplevelser ...

Mad & drikke

Spa & velvære

Kulturelle topattraktioner