Vinterbadning er hot...

Iskoldt og mørkt. Man kan næsten høre at havet skriger, at man skal holde sig væk.

Alligevel kommer mange til strandene langs Den Danske Riviera for at få det kolde gys.

Hvornår vinterbade
Morgen, middag eller aften. Mange synes at et morgenbad lige giver dem det rigtige kick for at komme i gang med dagen. Nogle tar’ dukkerten ved middagstid (måske er vandet lidt varmere hvis solen skinner) Og så er der mange som siger, at vinterbade i skumringen er en helt speciel oplevelse – afstressende og afslappende efter en lang dag.

Hvor kan man vinterbade
I princippet overalt langs Nordsjællands ca. 300 kilometer lange kyst. Men, de fleste foretrækker en lille badebro eller, når det er fra åben strand, gerne at der er sand på bunden. Og kan man gå, cykle eller køre bil lige til, er det bare perfekt. Her får du VisitNordsjællands tips til både hotte vinterbadningssteder og hvor du kan gå hen før og efter den kolde dukkert for at få varmen.

Nice to know omkring vinterbadning

Tips omkring badeklubber, badeforhold, vinterbaderåd mm

Her kan du vinterbade

Her får du VisitNordsjællands tips til både hotte vinterbadningssteder og hvor du kan gå hen før og efter den kolde dukkert for at få varmen.

Forkælelse & Velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure og varme bade.

Outdoor aktiviteter

Naturfitness, klatrebaner og guidede ture. Kongernes Nordsjælland har outdoor aktiviteter uanset om du er til cykel, kano/kajak, golf eller surf. Her er listen over de mest populære Outdoor aktiviteter