Varm wellness i årets koldeste måned

Det nye år er over os og det nytårsforsæt du nu engang besluttede dig for skal indfries. Derfor har vi sammensat vores januar side så du nemt kan komme i gang med at tage på den spa tur du nu har lovet dig selv, eller tage den tiltrængte tur ud i naturen og komme dig over den overdådige julemad! Find steder der skal inspirere dig til at spise og leve sundere, find sjove events og generelt nyd livet i Nordsjælland.

Forkælelse & Velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på, og gå ind i et slaraffenland af velvære, skønhedsbehandlinger, aromakure, svømmeture og varme bade.

Kurbadet by ILSE JACOBSEN

To opvarmede bassiner – et stort udendørs samt et mindre indendørs. En verden af velvære

Events i Januar

Her ser du et udpluk af de arrangementer du kan opleve i Nordsjælland i Januar måned...

Udstillinger 2019

Når vinterdagene er korte og mørke skal du gå på museum! Der er vitaminer til hjernen og humøret på spændende udstillinger på Louisiana Museum of Modern Art, Frederiksborg Slot, M/S Museet for Søfart m.fl. Udstillinger og events opdateres løbende her

Kunst og kultur

Nordsjælland er om nogen region i Danmark sprængfyldt med kunst og kultur. Ultramoderne arkitektur, kunst og design, internationalt teater og ikke mindst overdådige renæssanceslotte

Outdoor oplevelser i Kongernes Nordsjælland

Vi har her samlet en liste over gode vandresteder og cykelruter som vi anbefaler til dig der vil nyde naturen eller brænde kalorierne af i januar.