Vandski, wakeboard og surf: Livet på Nordkysten

Mandag, maj 8, 2017

Bølgesurf, windsurf, kitesurf og sup. Interview med Rex Degnegaard fra Hornbæk Surf Shop

 

Hvad gør Nordsjælland til noget særligt?

Hornbæk er Nordkystens bankende hjerte. Her er friheden, naturen, stilheden og livet bundet sammen. Livet på nordkysten har en række aktiviteter på og ved vandet. I Hornbæk Surf Shop er der mulighed for at booke vandski, wakeboard, sejlture i motorbåd til Sverige, leje surf, kitesurf, windsurf og våddragter samt slappe af efter en god oplevelse på vandet og drikke en god kop kaffe.

Hvad gør Nordsjælland unikt i forhold til netop surfing?

Hornbæk har de fleste dage om året på Sjælland med bølger til bølgesurf, windsurf, kitesurf og sup. Nordkystens buer sig fra Liseleje til Gilleleje og fra Gilleleje til Hornbæk giver samlet set en hel række af surfspots, der giver gode forhold i mange forskellige forhold, og særligt i de vestlige retninger, som er det mest sædvanlige herhjemme. Når det er højtryk og roligt på vandet, så erstattes bølgerne og vinden med trækket fra båden, som ligger i Hornbæk Havn. Nordkysten og Hornbæk er kun tre kvarters kørsel fra København og en halv times sejlads fra fantastiske Kullen og skønne Mölle, så der er masser af mulighed for både naturskønne oplevelser og ruskende surf-ture.

Om Hornbæk Surf Shop

Hornbæk Surf Shop er en lokal butik, som arbejder for gode, oplevelser på vandet og ved vandet - Livet på Nordkysten. Vi støtter lokale brands og de førende internationale brands indenfor surf, vandski og casual surf apparel. Læs mere her...

Del denne side