Tisvildevejen-Pilgrimsruten i Kongernes Nordsjælland

På egen hånd eller med guide? Er du en eftertænksom eller en social vandrer? Hælder dine præferencer mod at vandre alene eller med en enkelt ledsager eller to? Eller er du mere til større grupper med en guide, der fortæller undervejs? Vi har et tilbud til begge lejre. 

Glæd dig til en buket af afvekslende oplevelser. På Tisvildevejen vil du opleve en del af Nordsjælland, som ikke er en fortegning, et ønskebillede eller en forestilling om det en turist helst vil have, men Nordsjælland, før og nu, i sin umiddelbare, naturlige og smukke fremtræden.

 

Program 2019

Vandring ad Pilgrimsruten Tisvildevejen til sommer. Klik her og se programmet for 2019

Praktisk information -værd at vide

Her finder I information omkring årets Pilgrimvandring i Nordsjælland

Gå på Tisvildevejen året rundt

Den nye Nationalpark Kongernes Nordsjælland har fokus på naturen og det kulturhistoriske.

Bed and Breakfast langs Tisvildevejen

Hvis man ikke ønsker at overnatte sammen med andre, er der mulighed for privat indkvartering. Man booker direkte og betaler direkte hos overnatnings værterne.

Esrum Kloster & Møllegård

I dag fungerer Esrum Kloster som en oplevelsesattraktion med skiftende udstillinger og et righoldigt program af events, foredrag, familieaktiviteter, madoplevelser m.v.

Gribskov

Vandreturen går gennem Gribskov, som nu er en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Den er med sine 5500 ha en af Danmarks største skove

David Trood

Tisvilde Hegn-Troldeskoven

Troldeskoven er en del af Tisvilde Hegns vestlige del, som strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo Plantage. Troldeskoven består af 100-180 årige gamle skovfyr.