Windsurfing, kajak & SUP i Nordsjælland

End af de helt store fordele ved Nordsjælland er, at området er omgivet af vand på hele tre sider. Hvis du kigger mod øst, nord eller vest har du udsigt til vidunderlige legepladser som Øresund, Kattegat , Isefjord og Roskilde fjord. Her er fantastiske muligheder for svømning, kajak, windsurfing, UV-Jagt, roning og bølgesurfing. 

 

LYNÆS SURFCENTER. Mærk suset og spændingen ved at suse ud over vandet. Velkommen til Lynæs, hvor de bedste vindforhold og det perfekte lavvandede surferparadis, indbyder til en tur på bølgerne. Lynæs Surfcenter, ved Lynæs havn, har de bedste rammer for en fed dag på havet. Det enorme lavvandsområde, i den smukke Isefjord, gør det stort set umuligt at komme på dybt vand og drive til havs. Her kan du dyrke kite og windsurfing, ro kajak eller stand-up paddels. Området er som skabt til undervisning, og der er udfordringer til alle. Der lægges vægt på, at det skal være sjovt, lærerigt, og en god oplevelse at deltage i kurserne. Lynæs Surfcenter glæder sig til at få dig på vandet. Lynæs Surfcenter henvender sig til alle som trænger til en dag med nye udfordringer og garanterer, at du altid møder en uddannet og engageret instruktør.

Udstyret er altid i orden! Alle kurser og arrangementer tager start fra Baghaven “Lynæs Backyard”. Her findes den ultimative legeplads for vandhunde! med både toilet, bad, bordtennis, basket, grill og stor græsplæne lige ned til vandet! Du er altid velkommen til at kigge forbi, købe en is og sætte dig ud i solen og nyde udsigten og livet på stranden. Vi kan tilbyde sig alt indenfor windsurfing, kajak, stand-up paddle, rib-boat, undervandsjagt samt en masse aktiviteter og arrangementer sommeren igennem. Shoppen har gode priser på tøj, dragter, sko og gear og laver windsurfkurser og kitesurfkurser fra dag til dag. Shoppen udlejer windsurfudstyr, kajakker, stand-up paddels, mountainbikes og fiskestænger.

Lyn-X Open: Kom og vær med til Lyn-X Open d. 10.-11. juni 2017. Vi har fyldt hele weekenden op med massere vandsportsaktiviteter til begyndere såvel som øvede, børn som voksne, kvinder som mænd. Glæd dig til en våd weekend med massere events, mennesker og god stemning på Lynæs Havn!

 

 

KAJAK & SUP Du får nu muligheden for at opleve Nordkysten og den smukke natur fra vandsiden. I Hundested, Liseleje, Tisvildeleje og Gilleleje har du gennem sommersæsonen mulighed for at leje kajakker og SUP på timebasis, komme på guidede ture, deltage i kurser og meget mere.

I vores hyggelige hang-out ved strandene, vil der både være én-og tomands kajakker samt SUPér, som alle er nemme at håndtere for selv nybegyndere. I alle fire byer vil der være bemanding på stedet til at guide dig.

Booking kan foretages på stedet eller via vores hjemmeside www.kajak-sup.dk 

 

 

STAND UP PADDLE- SUPspot i HORNBÆK Prøv en rigtig sjov aktivitet på vandet, som samtidig træner hele din krop. 

Stand Up Paddleboarding går ganske enkelt ud på at du står på et SUPboard og padler dig frem. Det er en perfekt og samtidig skånsom workout for hele kroppen, især kernemusklerne (ryg-mave), og din balanceevne bliver styrket på vandet. Og så er det sjovt! Rammerne i Hornbæk er optimale for Stand Up Paddleboarding. Nogle dage er der stille og klart vand, som indbyder til rolige ture langs kysten i selskab med sæler, marsvin, fisk og fugle - andre dage kan du SUPsurfe på bølgerne!

SUP-Event i Hornbæk lørdag d. 5. august: Kantrum er verdensmesterskabet i stand-up paddling (SUP) og paddleboarding. Det løber af stablen til august. Så kom forbi i Hornbæk til en forrrygende dag ved vandet.

Hos SUPspot Hornbæk kan du leje SUPboards og få instruktion i at bruge dem. Book og læs mere på www.supspot.dk

Del denne side