Shopping

Shopping i Nordsjælland er en oplevelse. Lad dig friste af originale og anderledes varer i de mange specialbutikker i handelsbyernes gader – eller kom under tag i store, lyse butikscentre, som byder på aktiviteter for hele familien.

Shopping i Hillerød

I centrum finder du over 200 spændende butikker i gågaderne, og i shoppingcentret SlotsArkaderne kan du gå i al slags vejr blandt 60 butikker med et bredt udvalg af varer for hele familien.

Shopping Hornbæk

Hornbæk har et bredt udvalg af skønne butikker

Shopping i Frederiksværk/Liseleje

Frederiksværk er en hyggelig handelsby med mange gratis parkeringspladser. Du finder her et stort udvalg af butikker lige fra sportsbutikker, tøjbutikker, boghandel, elektronik og edb, cykelforretninger, guldsmede og stort bageri til det brede udvalg af frisører, skønhedssaloner og caféer. I Nordcentret finder du en samling af forskellige butikker.

Liseleje er den hyggelige badeby langs Den Danske Riviera og her finder du de små specielle butikker, en lokal købmand med et stort udvalg af dagligvarer, tøjbutikker & hyggelige cafeer.

Shopping i Hundested

Hundested finder du forretninger, der matcher enhver smag. Ud over de mange dagligvarebutikker finder du brugskunst- og kunstforretninger, hvoraf mange er placeret centralt på Hundested havn til frisører, en sportsbutik, skobutik, hårde hvidevarer, parfumeri samt tøjbutikker.

Shoppingcentre i Nordsjælland

I Kongernes Nordsjælland finder du flere større og mindre shoppingcentre.

Tag på café besøg...

Take a break mellem butikkerne og nyd en kold drink eller en varm kop kaffe på en af de mange hyggelige caféer i Nordsjælland. Find dem her