Retropinse i Nordsjælland

Bedsteforældre og børnebørn – Grib hinanden i hånden for i år går pinsen i retro.

I skal besøge maskiner en-masse når TimeWinder i Halsnæs trækker tusinder til med flotte fly, massivt militært materiel og fantastisk gammel mekanik.

Helsingør dundrer af swingende jazz og New age-musik når træskibe trækker i havn med Clickfestival, Jazzweekend og Historiske Træskibsdage, alt sammen i ét.

I forårets stille sol bliver Græsted forvandlet til et motor mekanisk mirakel når Græsted Veterantræf triller ind med trimmede og top tunede veteranbiler mens sandet former sig, til Sandskulpturfestivalen i Hundested.

Momentet må ikke glemmes, når du samtidig kan tage til marked i Gilleleje og Helsingør og gøre dig et loppefund til at mindes jeres #retropinse. 

- Og husk, det er alt sammen i samme weekend i Nordsjælland.

Historiske Træskibsdage i Helsingør

Oplev det stolte syn af over 100 gamle træskibe fylde Helsingør Kulturhavn i Pinsen. 30.000 forventes til træskibstræf i søfartsbyen.

Time Winder- Nostalgi til lands-til vands og i luften

Oplev 100 års unik mekanik og kultur i pinsen:  Velkommen til TimeWinder - årets store nostalgiske festival.

Prøv Nordsjællands Veterantog til Græsted Veterantræf

I Pinsen er der som altid Veterantræf i Græsted. Og naturligvis deltager Veterantoget alle dage. Du kan køre med toget og du kan besøge Remisen og stationen, hvor der er åbent i cafeen og kiosken

Græsted Veterantræf

Velkommen til Græsted Veterantræf. Gammel mekanik, nostalgi og sjov for hele familien. 

Helsingør Jazz Festival

Helsingørs gader, stræder, torve og pladser bliver endnu engang sprællevende af skøn, swingende jazzmusik i pinsen

Helsingør loppetorv

Gør et kup på det store loppetorv i Helsingør i pinsen

Sandskulpturfestival i Hundested

Årets tema, ”Myter & Legender”, bringer jer på en spektakulær verdensrejse i fantasiens eventyrland. Hundested Havn d.10. maj-21. oktober 2018

Sejl med S/S Bjørn i pinsen

S/S Bjørn tager til havs og du får muligheden for at komme med dem når de skal ud og hente gods, spille musik og se de imponerende træskibes indsejling til Helsingør.

Click Festival

Nu kan du få en på opleveren i Helsingør, Click Festival byder på masser af koncerter, foredrag, forestillinger, workshops i et krydsfelt af kunst, teknologi og videnskab.

Click Play til Click Festival

Click Play

Click Play er for børnene - gå på opdagelse i kunstens, teknologiens og videnskabens verden hvor du kan lege, lære og udsforske