Mad & drikke

Nordsjælland har alle forudsætninger for at leve op til dine forventninger om kulinarisk oplevelse. Dygtige fødevareproducenter dyrker og forarbejder råvarer lokalt, så der aldrig er langt fra jord til bord. Restauranter arbejder med årstidens råvarer i Nyt Nordisk Køkken, som bygger på renhed, friskhed, enkelhed og etik.

Smag På Nordsjælland er et netværk af fødevareproducenter og madhåndværkere, som arbejder på at udbrede kendskabet til regionens kvalitetsprodukter. Økologiske urter og grøntsager, frugt og bær, kød fra fritgående kvæg og lam, øl fra mikrobryggerier, feinschmecker chokolade, vin fra lokale vinbønder, ost, skaldyr og meget mere. Oplev med egne smagsløg hvorfor top-restauranter i København vælger netop dem som leverandører.

Spis godt i Kongernes Nordsjælland

Et væld af hyggelige restauranter og caféer i Kongernes Nordsjælland

Gårdbutikker i Nordsjælland

De nordsjællandske gårdbutikker bugner af lækre friske råvarer og gode oplevelser. Her alt alt fra friske bær, krydderurter til spegepølser, og et stort udvalg af økologiske fristelser

Smag på Byen

Smag på Byen hylder gastronomien og skaber opmærksomhed omkring en perlerække af gode restauranter. Målet er at inspirere endnu flere mennesker til at (gen)opleve nye og kendte spisesteder.

Smag på Kongernes Nordsjælland

Nydelsen af mad er helsebringende, og i Kongernes Nordsjælland tilbyder vi dig alt det bedste til smagsløgene krydret med kulturelle oplevelser og udflugter i den smukke natur. 

Store begivenheder i Nordsjælland 2018

Find store og små begivenheder for både store og små i Kongernes Nordsjælland