Verdens bedste skovtur | Meyers Pop-Up

Verdens bedste skovtur er tre ugers open-air-spisning og særegne oplevelser i Nordsjælland

Tre uger med mad, der er lavet på en brændeovn i naturen, kultur i samarbejde med lokale kræfter og en lokalradio

Naturen, kulturen og maden er omdrejningspunktet for sommerens picninc i det fri: Verdens Bedste Skovtur. A.P. Møller-grunden ved Udsholt Strand i Nordsjælland bliver omddannet til et sommerfristed, hvor alle er inviteret til at danne nye fællesskaber på egne picnictæpper.  

Picnic mellem skovbryn og strandkant

Ikke langt fra vandkanten i Udshold Strand, kan du opleve Verdens Bedste Skovtur som et midlertidigt, udendørs spisehus med bagværk frisk fra ovnen, saft og kaffe på kanden til de morgenfriske, sandwiches til de frokostsultne og sprøde pizze, grønne sommersalater, antipasti, strandkrabbebisque, sommerdesserter, varme linser og kolde drikke på aftenkortet. 

Skovbaren byder på et boblende, alsidigt udvalg af kolde drikke - med og uden procenter, som kan nydes sammen med maden under trækronerne.

Det praktiske

  • Verdens Bedste Skovtur har åben 10-25. juli 2021
  • Daglige åbningstider: Kl. 8:00 - 21:00. 
  • Adresse: A.P. Møller-grunden (parkeringspladsen), Fyrrestien 1A, 3230 Græsted.
  • Den nu fredede grund husede tidligere A.P. Møller-familiens sommerresidens – deraf navnet.
  • Mad og drikke købes på stedet. Medbring selv tæpper og service.
  • Menukortet vil bl.a. byde på antipasti som skifter fra dag til dag, pizza fra to træfyrede stenovne og friske sommerdesserter. 

Programmet opdateres løbende. Læs seneste nyt, og se mulighederne for at byde ind via www.meyers.dk og dette Facebook-event.

Verdens Bedste Skovtur realiseres af Meyers i samarbejde med foreningen Apple Flower Festival og med sparring fra VisitNordsjælland