Værftets Madmarked

Foto: Daniel Rasmussen
Spisesteder
Fastfood
Street food i rustikke, maritime omgivelser. Værftets Madmarked er et uformelt samlingssted for alle aldre, hvor du bl.a. kan udforske madens verden, spille petanque, tage til Foody Banko eller prøve skaterampen.
Adresse

Ny Kronborgvej

3000 Helsingør

Et uformelt samlingssted på Kulturhavn Kronborg

Værftets Madmarked ligger i en af det tidligere Værfts store haller i Helsingør. Med Kulturværftet og Museet for Søfart som nabo og med udsigt til Kronborg slot er Værftets Madmarked et oplagt sted at besøge som et naturligt led i udflugten til Helsingør.

På madmarkedet kan man samles omkring langborde med venner, familie og dates og nyde mad fra hele verden fra boder med forskellige streetfood-koncepter. Sæt fx tænderne i fish’n’chips, sprøde pizzaer, lækre kager, tacos, indisk mad eller pandekager.

Meget mere end god mad

På Værftets Madmarked kan du være sikker på, at din aftensmad ikke bliver kedelig.

Udover en god kulinarisk oplevelse byder markedet på en lang række faciliteter og aktiviteter, som fx:

  • Foody Banko
  • Værftets Løbeklub
  • Jul på Værftet
  • Street soccer
  • Petanque
  • Basketball
  • Skaterampe
  • Maritimt legeområde for de små

En oplevelse for alle

Værftets Madmarked inviterer verden indenfor. Det er et mødested for både lokale og turister. Værftets Madmarked omfavner, bidrager til og viser mangfoldigheden ved at cementere sig som et mødested for alle i Nordsjælland. Det er stedet, hvor beboere og turister spiser side om side efter et museumsbesøg eller i frokostpausen. Her kan man give sine børn en god oplevelse eller få en fyraftensøl med kollegaerne.

Hvad er street food?

Street food er god mad, der knytter folk sammen. Street food kommer oprindeligt fra Asien, hvor små, mobile gadekøkkener folder sig ud på markeder hver aften og laver retter, der kan spises på farten.

International mad udover det sædvanlige

Den danske version af street food dækker over madmarkeder, der er poppet op over hele landet, hvor maden bliver lavet på stedet. Her er der fokus på fællesskabet - på at side ved langborde eller på en klapstol i solen og nyde god mad og godt selskab. De danske madmarkeder er mødesteder med internationale street food-oplevelser udover det sædvanlige.

Adresse

Ny Kronborgvej

3000 Helsingør

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

Fri, Sat

11:00 - 21:00

Sun

11:00 - 19:00

Se flere åbningstider

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland