Ta Isefjorden rundt med 4 færger

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Turforslag
Oplev det smukkeste landskab langs Isefjord og Roskilde Fjord, når du tager på tur med en Isefjorden Rundt med 4- Færger billet. 
Adresse

Havnegade 20

3390 Hundested

Skal du også holde ferie i Danmark i år. Så kan vi anbefale den smukke cykeltur Isefjorden Rundt med 4 Færger, som tager dig rundt om Isefjord.

Tag vandreskone  på og hoppå cyklen så du kan opleve alt det bedste ved fjordlandskabet. Tag turen rundt med de 4 færger og følg den ca. 100 km lange fjordsti rundt om Isefjorden. Køb en samlet billet til de 4 færger og nyd turen i dit tempo – det rigtige tempo – over en dag eller flere mens du nyder fjorden set både fra landet og fra vandet. Turen kan også gøres med bil, eller motorcykel. Du vælger selv.


Fjordens kulinariske fristelser

Man kan og skal ikke leve kun af synet af den flotte fjord og duften af bøg og mark, specielt ikke når fjordlandets fantastiske spisesteder servere Isefjordens »guld« de berømte fjordrejer, microbryggeriernes fabelagtig lokale øl eller gudeskønne grøntsager fra de mange lokale fødevareproducenter

Salg af billetter

Du kan til enhver tid købe din billet på færgen eller i et af følgende salgssteder. 

Pladsbestilling er ikke nødvendig. Dog skal du bestille plads, hvis du kommer i en bus. Vi råder dog til pladsbestilling på Hundested-Rørvig færgen i højsæsonen. 

En billet til de 4 Færger giver dig én tur på hver færge, men billetten skal ikke bruges på én dag, man kan godt splitte den op over flere dage. Billetter til 4-Færger kan bruges fra 1/4-30/9.


VisitNordsjælland - Halsnæs Turistinformation Tel. +4547 93 77 88 

Adresse

Havnegade 20

3390 Hundested

Åbningstider

01 Apr 20 / 30 Sep 20

Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland