Stearinlysfest på Tegners Museum | Dicte

Stearinlysfesterne på Rudolph Tegners Museum er nogle ganske særlige og meget stemningsfulde begivenheder. De foregår altid de to første fredage i september, hvor en eller flere kunstnere kommer og underholder, mens mørket falder på og hundredvis af stearinlys tager over og skaber magi. Til den første stearinlysfest i år kan du opleve ingen andre end fantastiske Dicte!

”Queen of cool” er hun blevet kaldt, og den karismatiske sangerinde Dicte er noget særligt. En historiefortæller og sangskriver med noget på hjerte og en stemme, der favner hele spektret fra rå rock’n roll til blottet sårbarhed. Hun har evnen til at tage dig med på rejse – til fjerne galakser eller ind i dig selv.

Nyt album på vej

I efteråret 2020 udkommer Dictes nye album, med titlen ’All Good As It Is’ - den første single ’Can’t be the last’ er ude nu …

Intim duo

Indtil release af det nye album spiller Dicte intime koncerter sammen guitaristen og korsangeren Mads Reinholdt, hvor hun bl.a. præsenterer smagsprøver på de nye sange. Hendes store stemme og akustiske guitar er som skabt til den type koncert: Nærværende og intim – funky og storladen. Oplev hende på Rudolph Tegners d. 4. september!

Covid-19 forholdsregler

I år bliver kun halvdelen af det normale antal billetter sat til salg. Publikum henvises til at holde afstand ved ind- og udgang, samt under pausen. Medbring mundbind, såfremt det ønskes. Ved køb af billetter skal det angives hvor mange I er i en gruppe, der kan sidde sammen. Der vil stå navn på sæderne. Pladserne fordeles i den rækkefølge, de bliver købt. Så jo før du køber billet, jo tættere på scenen bliver du placeret.

Fakta

  • Hvad: Stearinlysfest på Tegners Museum, med sangerinden Dicte
  • Hvor: Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Museumsvej​ 19, 3120 Dronningmølle
  • Hvornår: fredag d. 4. september kl. 20 – 22, dørene åbnes kl. 19.
  • Køb billet: Book din billet her