site logo
Tisvildeleje Strand
Hvad længes du efter...

Frihed, samvær, sommer og sol?

Gårdbutik ude på landet

Tag på sommerferie i Nordsjælland

Vi længes alle sammen efter at komme UD i den danske sommer. Bade i herligt friskt havvand, få solvarmt sand mellem tæerne og smil på læben. Og være sammen. Om store oplevelser, som giver ferieminder mange år efter – for det er oplevelserne, vi husker. 
 

Besøg et eventyrligt slot om formiddagen – vi har hele 3 af dem - og hop i bølgerne om eftermiddagen. Tag på cykel til Louisiana og oplev verdenskunst for børn og voksne, og gå under jorden i M/S Museet for Søfarts spændende arkitektur. Og vil børnene i Tivoli, så tag en hurtig afstikker til København.
 

Du får nemlig hele pakken i Nordsjælland: Hav, strand, natur og masser af kulturoplevelser. Vi glæder os til at se dig!

Tisvildeleje Strand
humlebæk byer i nordsjaelland

Hvilken overnatning passer til dig?

En god nattesøvn og et godt morgenmåltid er vigtige ingredienser på ferien. Find den overnatningsform der best passer på dig og din familie. 

Aktiv ferie – mærk at du lever!

Sejlads, surfing eller SUP? Nordsjællands lange kyststrækning indbyder til alle typer af vandsport. Mærk havet, blæsten og solen, og nyd at være aktiv i din ferie. Er du mere til cykling, vandring eller ridning i skoven, er Nordsjælland gennemskåret på kryds og tværs af afmærkede cykelruter, vandrestier og ridestier.

Sommerferie for børn ...

Når familien skal på ferie er det vigtigt at alle har det sjovt. Det skal være sjovt, skægt og underholdende. Leg med sand, klap en fisk, oplev naturens forunderlige verden på bunden af havet, kom til tops i træerne eller blot nyd en dag ved en af de skønne børnevenlige strande med blå flag og livredningstjeneste, med sand mellem tæerne og en kølig is. 

Vil du vide mere?

Hvordan bliver vejret?
Hvornår har turistinformationen åben?
Hvor kan jeg leje en cykel?
Må man have hunden med på stranden?
Hvilke strande har blå flag?
Hvad er åbningstiderne på Kronborg Slot?
Hvad er åbningstiderne på Fredensborg Slot?
Hvad er åbningstiderne på Frederiksborg Slot?