Sommerferie aktiviteter på Mothsgården

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Mothsgården ligger i det hyggelige Søllerød og byder hele sommeren på sjove aktiviteter for hele familien. 
Adresse

Søllerødvej 25

2840 Holte

Kontakt

E-mail:museum@rudersdal.dk

Man behøver ikke rejse til eksotiske lande for at få dejlige familieoplevelser i skolesommerferien. Bare kom til Mothsgården! Der er aktiviteter i hele sommerferien.

Hvis vejret er godt kan du og din familie konkurrere om hvem der kan gå længst på stylter i museets have, trille med tøndebånd og prøve kuglespillet. I kan også nyde en is eller en kop god kaffe i museets café.

I udstillingerne kan du møde en næsten spillevende Matthias Moth, der kan fortælle dig om almindelige menneskers sprog for omkring 400 år siden. Du kan også se det gamle by-horn fra Øverød og den pragt-riffel, som dronning Sofie Amalie gik på jagt med i 1600-tallet.

Mothsgården har tilrettelagt en god håndfuld aktiviteter, som er lige til at gå til – og der er også taget højde for regnvejrsdage:

Skulle det danske sommervejr drille, eller har i lyst til at udfolde jeres kreative sider, kan du og din familie tegne historien ved bordene, som museet har sat op i særudstillingsfløjen. Her finder i blyanter, tusser, papir, lim, piberensere, perler mm der skal til for at skabe historien. 

Tegn dig gennem historien - kun fantasien sætter grænser

Museet har fundet små historiske fortællinger fra forskellige begivenheder gennem tiden, som i kan læse højt af og formgive med hænderne. Der er gamle billeder fra steder der har spillet en rolle. De kan bruges som inspiration eller i kan selv digte videre. I kan gøre det helt selv som i har lyst til. Lav en stor flot tegning, en model eller måske en tegneserie, der viser, hvordan du mener det har set ud engang. 

Gammeldags lege

Leg nogle af de lege som dine bedsteforældre - og måske også dine forældre- legede, da de var børn. Vi har stylter, sjippetov, kuglespil og meget mere, som du og din familie kan lege med i haven. Er det regnvejr, har vi masser af sjove brætspil, man kan sidde med i det hyggelige køkken.

Stjerneløb

Hvis i har lyst til at gå på opdagelse i Søllerød, har museet lavet et stjerneløb, der sender jer ud for at lede efter spor omkring kirken, kroen og gadekæret. Find materialet til Stjerneløbet på vores hjemmeside

Tidspunkt: Sommerferie aktiviteterne begynder d. 27. juni og slutter 9. august Tirsdag-søndag kl. 11.00- 16.00

Pris: Voksne kr. 40,00 | Børn under 18 år gratis | Pensionister og studerende kr. 20,00

 

Adresse

Søllerødvej 25

2840 Holte

Åbningstider

27 Jun 20 / 09 Aug 20

Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun

11:00 - 16:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland