VisitNordsjælland

Sommer Yoga i det fri - Drop in

Henover sommeren tilbydes blid Hatha Yoga på terrassen i Smidstrup. Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at dyrke yoga under åben himlen, i læ af trækronerne og i private og rolige omgivelser. Stimulér dine sanser med sommerens dufte og lyde og lad din krop og dit sind finde ro, styrke og balance til „Sommer Yoga på terrassen“.

Blid Hatha yoga

En Yoga form hvor alle kan være med, også nybegyndere. Vi starter med at opvarme ryggen, nakken, skuldre og hofte med småøvelser,  for senere at arbejde med de klassiske yogastillinger. 

Du vil stifte bekendtskab med åndedrætsøvelser der skaber ro,  men også forbedrer dit åndedræt idet vi skaber plads til det. Klassen afsluttes med en afspænding hvor du mærker efterklangen af yogaen. 

Undervisningen:

Er let at følge da jeg guider dig igennem alle øvelserne på en let og forståelig måde. Og hvis du er nybegynder skal jeg nok hjælpe dig så du føler dig godt til pas på yogamåtten.

Hvem kan deltage:

Alle kan deltage; både nybegyndere og øvede, smidige som usmidige, kvinder og mænd og i alle aldre. Kom alene eller tag familien eller en ven med. Jeg tilpasser undervisningen til de forskellige kroppe og deres forbehold så der er virkelig plads til alle.

Eftermiddagshold:

Tirsdag eftermiddag i uge 22-31 -  kl. 17.-18.30

Morgenhold: 

Onsdag morgen i uge 28-31 -  kl. 8.30-9.45

Tilmelding:

Du kan enten tilmelde dig via Facebook idet du klikker deltager på den yoga du ønsker at deltage i og så betale via MobilePay 21855321. Eller du kan sende mig en sms på min telefon 21855321 at du ønsker at deltage.

Pris: Kr. 100 pr. gang | Begrænset antal pladser - så det er først til mølle princippet.

Adresse: Stenvej 8, 3250 Gilleleje. Der er begrænsede parkeringsmuligheder så kom gerne på cykel.

Kom i: Sportstøj eller blødt og behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Medbring: Din egen yogamåtte, et tæppe, en vanddunk og solcreme. Yogamåtte kan evt. lånes -  så spørg gerne.