Søhuset Konferencecenter Hørsholm

Foto: Hørsholm Bibliotek
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

Kontakt

E-mail:konference@soehuset.dk

Telefon:88708870

Med Forskerparken i ryggen og horisonten forrest er Søhuset et konferencehus skabt til stor fælles tankevirksomhed. Her kan innovatører, erhvervsledere, investorer og forskere mødes og dele synspunkter, idéer og perspektiver, som muligvis vil forme fremtiden og blive til løsninger på alverdens problemer. Det er set før.

Den kollektive tankekraft stimuleres med planlagt omtanke. Indeklimaet indbyder til fælles ventilation af nye idéer, mens udsigten udvider horisonten. Kunsten på væggene udfordrer din nysgerrighed, og køkkenet leverer gastronomiske nybrud, som sætter uventede samtaler i gang. Og så er der naturligvis Søhusets 5 principper for det gode møde. Nysgerrighed, tillid, robusthed, disciplin og mod. Hvert princip håndhæves for at undgå kollektiv åndsforstoppelse og sikre, at ethvert møde, vi lægger hus til, resulterer i den størst tænkelige fælles tankevirksomhed.

Søhuset er beliggende i Danmarks ældste forskerpark DTU Science Park i Hørsholm, der med Arne Jacobsens visionære tanker for hele området gør den interessant for mødegæster, højteknologiske virksomheder, naturelskere som studerende.
Med vores overvågningssystem passer vi godt på parken, naturen og dig.

Adresse

Venlighedsvej 10

2970 Hørsholm

Facilities

Danske Konferencecentre

Restaurant

Parkering

Green Key

Tilgængelighed - Nem adgang

Størrelse på største mødelokale (kvm) (195)

Maks. siddepladser i teaterarrangement (224)

Antal gruppeværelser (5)

Maks.i banket (120)

Maks. i klasse (114)

Sidst opdateret af
Hørsholm Bibliotek