Skøjtebane i Hillerød

Tag skøjterne under armen eller lej et par! Hillerød har fået en skøjtebane midt på Torvet. Kom og øv dig på dine tricks, eller tag blot en afslappende tur rundt på banen. 

Skøjtning på Torvet

Den 27. november åbner Hillerød Events den længe ventede udendørs skøjtebane. Skøjtebanen ligger på Torvet i Hillerød med udsigt over Frederiksborg Slot og Slotssøen. Du kan skøjte på skøjtebanen hver dag frem til den 31. marts 2021.

Besøg skøjtebanen blot 35 min fra København. Det koster 40 kr at bruge skøjtebanen, og har du ikke dine egne skøjter, kan du låne et par ganske gratis. Skøjtebanen vil være oplyst af lygter og fakler, så den kan nydes både før og efter mørkets frembrud.

Skøjtebanen har fået sin egen Facebook side, tjek den ud her.

Bæredygtig skøjtebane

En almindelig skøjtebane med en overflade af is kræver meget Co2 for at forblive frossen. Derfor har Hillerød Events valgt at lave en skøjtebane der ikke skal nedkøles. Overfladen, som er af plastik, støvsuges to gange om dagen for at forhindre at plastikken ender i naturen. Dette gør skøjtebanen bæredygtig.

Da plastik slider en del på skøjterne, bliver skøjtebanens egne skøjter slebet hver tredje time, for at holde dem skarpe.

Praktisk information

Pga restriktioner er skøjtebanen midlertidig lukket indtil videre frem til 7. februar 2021. 

  • Dato: 27. november 2020 – 31. marts 2021
  • Åbningstider: Mandag – fredag kl. 16:00-20:00, lørdag-søndag kl. 10:00-18:00
  • Sted: Torvet, 3400 Hillerød.
  • Pris: 40 kr. for at bruge banen.

Skøjtebanen er drevet af frivillige fra Hillerød Events, og skøjtebanens indtjening går til de foreninger, der hjælper til med at passe og bemande den.