Samtaler om det gode liv | Royal Stage

Foto: Dariusz Sankowski
Begivenheder
Begivenheder
Tag på Royal Stage til november, når 4 danske forfattere tager dig med ud i samtaler om det gode liv.
Adresse

Milnersvej 39

3400 Hillerød

Kontakt

E-mail:kontakt@royalstage.dk

Telefon:+4548209120

BogForum er aflyst i år grundet restriktioner. Du kan dog stadig komme tæt på 4 anmelderroste forfattere, når Royal Stage holder forfattertræf den 7 november.

Mød forfatterne Bente Klarlund, Birgithe Kosovic, Niels Overgaard og Pia Søtoft, når de guider dig til et bedre kærlighedsliv, arbejdsliv og Corona liv.

Bente Klarlund Pedersen er overlæge på rigshospitalet og professor på Københavns Universitet. Hun har i årevis kæmpet for danskernes sundhed. Hun er kendt for sin ugentlige klumme i Politikken, er forfatter til en lang række bøger og så er hun førende på sit felt, også internationalt.

Birgithe Kosovic fik i 2010 sit gennembrud som forfatter, med romanen ”Det dobbelte land”. Bogen er baseret på historier fra Kosovics egen jugoslaviske familie. Hun har også skrevet bøger som ”Den inderste fare” og for nyligt ”Det du ikke vil vide.”

Niels Overgaard er uddannet journalist, småbørnsfar og hverdagsstoiker. I februar 2020 udgav han bestselleren ”Det hele handler ikke om dig”, hvor han tager den antikke stoiske filosofi og bringer den ind i det moderne liv. Til daglig arbejder han som chef for bæredygtighed i PFA.

Pia Søltoft er tidligere leder af Søren Kierkegaard forskningscenteret, og er lektor i religionsfilosofi og etik. I dag arbejder hun som sognepræst i Christians- og Esajas kirker i København. Hun ejer også konsulentfirmaet Coaching-Kierkegaard, og så er hun selvfølgelig også forfatter. Hun har skrevet flere bøger hvor hun bruger Søren Kierkegaard i et nutidigt perspektiv.

Ved årets forfattertræf, vil Berlingskes Kulturredaktør Anne Sophia være din værtinde og guide dig gennem dagen.

Forfatterne berører emner som:

  • Hvordan styrker du din fysiske og mentale sundhed?
  • Hvorfor det er vigtigt, at du allerede nu forholder dig til døden.
  • Hvordan overlever man forældre, der ikke evner at vise kærlighed.
  • Hvad du kan lære om kærlighed af filosoffen Kierkegaard?

Undervejs kan du opleve interviews med forfatterne, paneldebatter og muligheden for at købe en af deres bøger med en personlig hilsen i.

 

Praktisk information

  • Tid: 7 november fra kl. 14:00 – 17:00
  • Sted: Royal Stage i Hillerød
  • Pris: 270 kr per person
Adresse

Milnersvej 39

3400 Hillerød

Åbningstider

07 Nov 20 / 07 Nov 20

lørdag

14:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland