VisitNordsjælland

Sæsonåbning i Nordsjællands Fuglepark

Nordsjællands Fuglepark åbner op for sæsonen og byder børn og voksne indenfor i parken med de over 2000 forskellige fuglearter. 

Der er mulighed for at tage på forårsbesøg i Fugleparken hele påskeferien. 

Hver dag kl. 12.30 byder parken på flyveshow med de farvestrålende papegøjer. Parkens biolog, Martin Shellerup, fortæller om fuglene og hvordan han træner dem, mens papegøjerne viser deres flyvefærdigheder over det smukke landskab.

Indendørs anlæg er lukket, og det er pga pladsen ikke muligt at fodre lorier. Men der er heldigvis god plads udendørs. (Du kan selv være med til at fodre de livlige og charmerende lorier kl. 11.00 og kl. 14.00. Her er du med inde i den store voliere, hvor fuglene flyver frit. En sjov oplevelse for både børn og voksne.)

Restriktioner

For at komme ind i Nordsjællands Fuglepark, er det pt. et krav fra myndighedernes side at alle over 15 år kan fremvise en negativ coronatest max. 72 timer gammel. Den kan fremvises på telefon eller papir, bare der er navn, dato og resultat. Læs mere på Fugleparkens facebook side. 

 

Over 2000 fugle fra hele verden

Foråret er en travl periode for parkens mange beboere, og netop nu viser fuglene deres fjerpragt, inden ynglesæsonen tager virkelig fart. Udover de næsten 2000 fugle fra hele verden er parken samtidig en zoologisk have med masser af andre dyr som f.eks. egernaber, kænguruer og de charmerende surikater, der bor sammen med de store skildpadder.

Der er også masser af krybdyr og fisk blandt parkens beboere, og man kan kravle ind til de afrikanske dværggeder. De er glade for børn og sjove at fodre, og du kan købe foder i Tropehuset.

Du er velkommen til at tage din madkurv med som du kan nyde udenfor i den smukke natur eller i den store tropehal, hvor du også kan købe is og drikkevarer. Vinteren i Fugleparken er brugt til at udbygge og forbedre nogle af anlæggene til glæde for fuglene, men også med nye muligheder for at nyde kaffen i ly for vejr og vind.

Åbningstider

Fugleparken er åben hele påskeugen og derefter hver weekend fra kl. 10.00 til kl. 17.00 frem til 31. maj, hvor parken har åbent hver dag. Der er gode og gratis parkeringsforhold.