(Rykket til 30-31. juli 2021) LYST Festival - Årets musikfestival i Lynæs

Har du lyst til god musik, mad over bål, bare tæer og kolde drinks..?...Så er LYST Festival i Lynæs denne sommer lige noget for dig. LYST er en festival for både store og små. 

 

Har du LYST til bare tæer, live musik i vandkanten, børneevents, mad tilberedt over bål, kolde drinks og en sommer i Lynæs med venner og familie, så kom til LYST festival d. 30.-31. juli 2021. 

Musik

Musikken på LYST henvender sig primært til +25, men vi har bestemt gjort os umage med at lave et program, der er for enhver smag. Scenen ved stranden bliver indtaget af lokale bands og nogle velkendte navne. I 2020 lægger navne som Alberte Winding, Søren Huus bl.a vejen forbi. Så vi tør godt garantere, at det er noget du har LYST til at høre. Det bliver med sikkerhed en intim musikoplevelse, du kan opleve på stranden, i solnedgangen og med sand mellem tæerne, med god mad og vin.

Mad og drikke

På LYST Festival er ikke den typiske festivalmad der bliver serveret. Du kan finde retter der både tilfredsstiller sulten, snacktrangen og den søde tand! Alt tilberedes over bål, af vores friske kokketeam, som har skræddersyet en LYST menu, der kan nydes på stranden eller ved et af vores langborde. 

Også for børn

Børnene er på festival på samme vilkår som os voksne! De skal hygge sig, nyde LYST rammer, spise dejlig mad og have mulighed for at deltage i planlagte aktiviteter, eller opfinde egne lege i eget tempo. 

Har du LYST?