Robot - menneskets nye ven

Foto: Søren Koefoed
Begivenheder
Begivenheder
”Robot – menneskets nye ven” er titlen på den første udstilling i billedhugger og billedkunstner Søren Kofoeds showroom i Græsted. Udstillingen er åben fra d. 11. juni 2020.
Adresse

Svendebrevet 16

3230 Græsted

Kontakt

Mobil:+45 26813950

Søren Koefoed er navnet bag virksomheden KOEFOED Kunst og Design i Græsted. I byens industrikvarter ligger hans atelier, lager og bolig, hvorfra han arbejder med skulptur, maleri og grafik. Som noget nyt åbner i 2020 også et udstillingsrum, hvor han i sin første udstilling på stedet viser et udvalg af egne værker.

Originalt og råt

Showroomet er originalt; det 28 m2 rum er lavet af 2 sammensatte 20 fods skibscontainere, hvor den fælles midterside er fjernet og forsynet med en stor glasrude og en dobbeltdør, i hver sin diagonale ende af rummet.

Containerne er sat ovenpå stedets andre store containere, som opbevarer skulpturer i granit, marmor, bronze, stentøj og andre materialer. Lokalet fremstår i stål og giver en både rå og ren oplevelse, som følger årstiderne og det skiftende vejr.

Menneske versus teknologi

Udstillingens tema er menneskets forhold til den moderne avancerede teknologi. Værkerne viser et menneskelignende udtryk i robot-figuren, og skal med sin omvendte optik få os mennesker til at tænke over, hvad der adskiller os fra maskiner.

Udstillingsrummet er tænkt til enkelte værker, som skal give gæsten ro til fordybelse i skulptur, tegning, grafik og maleri.

Samfundet befinder sig i dag i en historisk global forandringsproces - som også påvirker kunsten og den måde, den kan ses på. Mindre, lokale udstillingssteder skaber direkte kontakt med kunsten og kunstneren – og det er netop tanken bag Koefoeds showroom.

Aftal tid for besøg

Besøgende bedes venligst aftale tid på mail: sk@soerenkoefoed.dk eller mobil 26813950.

Læs mere om billedhugger Søren Koefoed 

Adresse

Svendebrevet 16

3230 Græsted

Åbningstider

11 Jun 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Åbent efter aftale

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland