©  Foto:

Restaurant Tinggården - Gourmet og lækre vine i idylliske omgivelser

Den røde stråtækte firlængede bondegård emmer af omhu og atmosfære. På Tinggården tror de på lokale råvarer og økologi – og på at god mad laves fra bunden.

Tinggården ligger idyllisk placeret i skoven på landevejen mellem Frederiksværk og Helsinge.

I køkkenet svinger køkkenchef og mesterkok Jan Friis-Mikkelsen dirigentstokken, og på menukortet finder du én tre-retters menu med mulighed for en hovedret med kød eller fisk. 

Menukortet

På Tinggården tror de på lokale råvarer og økologi – og på at god mad laves fra bunden, og at den rigtige vin kan binde et helt måltid sammen til den fineste smagsoplevelse.

I en afslappet atmosfære i gårdens gamle stuer bliver de udsøgte retter tilberedt af årstidens friske råvarer, så vidt muligt er økologiske og lokale.

Vinkortet

Vinkortet består overvejende af europæiske vine. Til den aktuelle menu tilbydes altid en tilpasset vinmenu. Desuden serveres en række specialøl, økologisk æblemost og vine fra Frederiksdal.

Oplev de fineste smagsoplevelser og en varm, indbydende atmosfære på Restaurant Tinggården. Kom og vær med på en mindeværdig kulinarisk rejse, der fejrer harmonien mellem fremragende mad og nøje udvalgte vine.