Restaurant Far til 4

Foto: VisitNordsjælland
Spisesteder
Restauranter
Adresse

Alfavej 21

3250 Gilleleje

Kontakt

E-mail:restaurant@far-til-4.dk

Telefon:49717672

Familie- og fiskerestaurant Far til 4

Hyggelig familierestaurant i Gilleleje. Med udsigt over klitter og hav. Restauranten er beliggende lige ved havnen og ikke langt fra Gilleleje centrum, hvor der er rig mulighed for shopping i de mange specialforretninger.

Frokost menuen varer til kl. 16, herefter er det aften menuen man kan nyde.
Lækre danske retter for enhver smag.

Gilleleje

... er Sjællands nordligste punkt. En dejlig sommerby med en aktiv fiskeri havn, masser af special butikker og et væld af oplevelser hele året.

Et oplagt sted til en shopping tur
Gilleleje er en livlig turist-, handels- og fiskerby med Sjællands største fiskerihavn som sit naturlige centrum. I byen finder du unikke forretninger, der matcher enhver stil og pengepung. Her er mange dagligvarebutikker, men også et stort udvalg af fx inspirerende brugskunstforretninger, frisører, legetøjsforretninger samt mange tøjbutikker. Trænger du til et hvil, er der masser af hyggelige restauranter og cafeer. Handelsstandsforeningen sørger for at der gennem året bl.a. bliver arrangeret hyggelige torvemarkeder, kulturnat og musik.

Gilleleje, den mest kreative by i Danmark 2017.
I 2017 har Gilleleje været med i et opløb på 100 danske byer i konkurrencen om at blive Danmarks mest kreative by. D. 7. november blev det offentlig gjort at Gilleleje har fået førstepladsen i finalen mellem 8 byer.
Således har Gilleleje vundet to første pladser indenfor to år, idet byen i 2015 blev Danmarks bedste værtsskabs by. Gilleleje deltog i 2015 i en mysteryshopping undersøgelse, hvor både restauranter, butikker og turistinformation blev besøgt flere gange hen over sommeren. Dette resulterede i at byen blev nummer 1 ud af 32 byer i hele Danmark.

Adresse

Alfavej 21

3250 Gilleleje

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland