Peter Beier Chokolade

Foto: VisitNordsjælland
Aktiviteter
Shopping
Peter Beier Chokolade er en dansk familievirksomhed funderet på ærlighed, klassisk service, økologiske råvarer og en stor, kompromisløs kærlighed til chokolade.
Adresse

Ørsholtvej 35, Gurre

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:info@pbchokolade.dk

Telefon:49170026

Peter Beier Chokolade skaber håndlavede og eksklusive chokolader, der smager af det, de skal: kakao fra egen økologisk plantage, økologiske frugter og urter fra haverne på Ørsholt Gods og omhyggeligt håndværk på egen chokoladefabrik.

Livslang passion

Det er en livslang passion for Peter Beier Chokolade at levere den allerbedste chokoladeoplevelse. Det gør de ved at give chokoladen den opmærksomhed, som den fortjener, ved kun at bruge sporbare råvarer og ved at gøre sig rigtig, rigtig umage - for smagens skyld.

Chokoloadeoplevelser i verdensklasse

Peter Beier kan slet ikke lade være med at finde på nye chokolader. Smukke solbær fra haven, perlende champagne, dampende kaffe, saftige vaniljekorn og et spids chili - hvis vi virkelig holder af smagen, så er der stor sandsynlighed for, at råvarerne, oftest af egen avl, finder vej til chokoladerne.

Peter Beier Chokolade er stiftet og drives af Linda og Peter Beier. Virksomheden har hovedsæde på Ørsholt Gods ved Helsingør og ejer desuden en kakaoplantage i den Dominikanske Republik. Chokoladen forhandles blandt andet i 16 egne butikker og via en online-shop, hvor man kan vælge mellem 52 smagsvarianter for at kreere sin helt personlige æske fyldte chokolader.

Adresse

Ørsholtvej 35, Gurre

3000 Helsingør

Facilities

Specialforretninger

Is

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland