VisitNordsjælland

Nordsjællands Veterantog | Tag med veterantoget på tur

Kør med Nordsjællands Veterantog ud i sommerlandet fra 27. juni til 22. august 2021. Kør langs med Sjællands smukke Nordkyst eller dybt ind i den grønne Gribskov, med kig til blå skovsøer, frodige bregner og måske rådyr, hvis I er heldige. En tur med Veterantoget er er herlig familiefornøjelse for både store og små.   

Sommertog gennem Gribskov

Sommertog gennem Gribskov kører søndage de 27. juni til d.12. august på strækningen Græsted-Grønnehave-Græsted. Billetsalg foregår online og starter medio maj md.

Dato: Søndage fra 27.juni til 12. august

Billetter: Book din billet her fra medio maj

 

Hvad er Nordsjællands Veterantog

Man kan komme ud og køre med forskellige lokomotiver der har både åbne og lukkede vogne.
Damptoget består af autentiske, gamle vogne trukket af et damplokomotiv - bygget for mere end et hundrede år siden. Efter flere års restaurering kører den åbne skovvogn igen. Det er en helt speciel oplevelse under kørslen i den åbne vogn at mærke lufts indtrykkene fra damplokomotiv, skov og mark. Også en tur med skinnebus på træbænke er hyggelig og vækker minder om noget man har set i en film om gamle dage.

Skildpaddeklubben

.. er et særligt tilbud til børn, hvor der er gode medlems fordele. Man får skildpadde bladet fire gange om året. Her er der konkurrencer og opgaver og sjove historier om veterantoget. En gang om året på den årlige børne dag, er togene forklædt som levende tog og alt i remisen er i børnenes fokus.