Nordic Park Konference

Foto: VisitNordsjælland
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Kirkevej 43

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:nordic-park@live.dk

Telefon:23803480

Valhalla - Konference og fest i Nordic Park

Under Unikke Mødesteder i Nordsjælland findes Valhalla, omgivet af parkens grønne områder, søer og amfiteater. Konference- og festsalens placering giver rig mulighed for, at udnytte områdets mange muligheder. Kun fantasien sætter grænser, hvad enten det drejer sig om udendørs vielse på amfiscenen med efterfølgende reception og bryllup i Valhalla, barnedåb, ’walk and talk’ seancer, teambuilding i kombineret indendørs oplæg og udendørs aktiviteter, konference, events og lederkurser.

Langhuset Valhalla er bygget efter inspiration fra de gamle vikingers arkitektur. Der dufter af træ, stemningen er rustik og hele bygningen danner den helt rigtige ramme for den særlige begivenhed.

I forbindelse med afholdelse af et arrangement i Valhalla, vil nødvendigt AV udstyr være til rådighed, foruden at der findes forslag til bordopstilling og indretning, om man forestrækker langbord eller grupper af runde borde. Bygningen er opvarmet og fuldt isoleret, foruden at det er indrettet med moderne lys- og lydanlæg.

Industrikøkkenet, der ligger i umiddelbart forlængelse af salen, er fuldt funktionsdygtigt og vil kunne lejes i fobindelse med et arrangement.

Adresse

Kirkevej 43

3230 Græsted

Facilities

AV-udstyr

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland