Nordic Park | Konference & Fest

Foto: Nordic Park
Møder og konferencer
Venues
Valhalla - Konference og fest i Nordic Park. Her findes Valhalla, omgivet af parkens grønne områder, søer og amfiteater.
Adresse

Kirkevej 43

3230 Græsted

Kontakt

E-mail:nordic-park@live.dk

Mobil:+4523803480

Konference- og festsalens placering giver rig mulighed for, at udnytte områdets mange muligheder.

Kun fantasien sætter grænser, hvad enten det drejer sig om udendørs vielse på amfiscenen med efterfølgende reception og bryllup i Valhalla, barnedåb, ’walk and talk’ seancer, teambuilding i kombineret indendørs oplæg og udendørs aktiviteter, konference, events og lederkurser.

Langhuset Valhalla er bygget efter inspiration fra de gamle vikingers arkitektur. Der dufter af træ, stemningen er rustik og hele bygningen danner den helt rigtige ramme for den særlige begivenhed.

I forbindelse med afholdelse af et arrangement i Valhalla, vil nødvendigt AV udstyr være til rådighed, foruden at der findes forslag til bordopstilling og indretning, om man forestrækker langbord eller grupper af runde borde. Bygningen er opvarmet og fuldt isoleret, foruden at det er indrettet med moderne lys- og lydanlæg.

Industrikøkkenet, der ligger i umiddelbart forlængelse af salen, er fuldt funktionsdygtigt og vil kunne lejes i forbindelse med et arrangement.

Adresse

Kirkevej 43

3230 Græsted

Facilities

AV-udstyr

WIFI

Venue

Reception

Parkering

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland