Nisseskole på Frederiksborg slot AFLYST

AFLYST. Bliv uddannet slotsnisse på på Frederiksborg Slot. Slotsnissen, Julian, inviterer børn og familier til søndagsomvisning, hvor vi kan blive klogere på julen.

Museets slotsnisse, Julian

Det nationalhistoriske museum byder på mange oplevelser for børn i løbet af året. Alle søndage i advent har børn og familier mulighed for at blive vist rundt i slottets mange imponerende sale. Museets helt egen slotsnisse, Julian, åbner for nisseskolen, hvor I kan lære om julen på Frederiksborg slot

Museum med aktiviteter for børn

Året rundt har børn mulighed for at lære om Danmarkshistorien på Frederiksborg slot. I skoleferierne er der sæsonrelaterede aktiviteter for de mindste. 

Ud over Nisseskole i julen, har børn i alderen 6-12 år mulighed for at gå på opdagelse med museets sporlege som har forskellige temaer. Eksempelvis kan I med sporlegen "Kongen af Danmark" blive klogere på konger og krige. 

I kan sammen med børnene benytte museets digitale guide til familier. De voksne læser højt for børnene men I guides gennem slottet med formidling på børnehøjde primært omhandlende Christian 4's tilknytning til slottet men også om historier af stuerne og de historiske malerier.  

Oplev Frederiksborg slot og museum for børn

Praktiske oplysninger - Arrangementet er AFLYST!

  • Reservation kan ske telefonisk til: +45 48 20 14 54 mellem kl. 11 og 15.
  • Begrænset antal pladser. Maks 25 personer per omvisning.
  • Eventuelt ledige pladser kan reserveres ved ankomst på museet.
  • Tidspunkt: Alle adventssøndage kl. 13:30-14:30
  • Åbningstider: Kl. 11-15 alle ugens dage
  • Køb entré billet nu - omvisning med nisseskole skal ske telefonisk