Marsvinesafari på Øresund - dagstur

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Tag med Øresundsakvariet ud på Øresund en dag, og kig efter de små hvaler.
Adresse

Strandpromenaden 5

3000 Helsingør

Tag med på Øresundsakvariets marsvinsafari og få en unik naturoplevelse

Tag med på en spændende marsvinsafari på Øresund og oplev Danmarks lille hval i sine naturlige omgivelser. Hver tirsdag i juli måned sejler vi ud fra Helsingør i Øresundsakvariets store gummibåd og sætter kursen mod den nordlige del af Øresund, hvor marsvinene særligt holder til. Vi får følgeskab af Øresundsakvariets guider, der vil fortælle om den lille hvals spændende liv i Øresund.

De sidste 20-30 år er bestanden af marsvin mangedoblet og de trives i Øresund, hvor der er masser af føde til de små hvaler. På Øresundsakvariets ture i 2019 så vi marsvin på alle vores ture, så selv om vi ikke stiller ”marsvinegaranti”, er mulighederne for at se marsvin på turene altså ret gode.

Praktisk om safarien

  • Påklædning: Husk påklædning, der passer til vejret, og tænk på, at det kan føles koldt på vandet, selv på en varm sommerdag.
  • Sikkerhed: Øresundsakvariet udleverer redningsveste inden afgang. Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen til max. 12 passagerer. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen. Vi anbefaler, at gravide, der har under 4 uger til termin, af sikkerhedsmæssige årsager ikke deltager i turen.
  • Forplejning: Der serveres varm kakao og kaffe ombord, og der er fri entré til akvariet på dagen.
  • Aflysning: Der tages forbehold for aflysning ved dårligt vejr. Skipper bestemmer om en tur aflyses eller afkortes. Ved aflysninger eller væsentlig forkortelse af sejlads refunderes billetten. Købte billetter kan ikke byttes til andre ture og refunderes ikke, hvis du/I bliver forhindret i at tage med.
  • Mødetid: Vi mødes præcis kl. 10.00 ved Øresundsakvariets indgang. Skipper og bedstemand tager imod og vi går ud og tager redningsveste på. Sejlturen varer ca. 1,5 time.

Book din safari her

Adresse

Strandpromenaden 5

3000 Helsingør

Åbningstider

14 Jul 20 / 14 Jul 20

Tue

10:00 - 12:00

21 Jul 20 / 21 Jul 20

Tue

10:00 - 12:00

28 Jul 20 / 28 Jul 20

Tue

10:00 - 12:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland