Mal på sten med "Mugge P"

Foto: VisitNordsjælland
Begivenheder
Begivenheder
Kom og vær med når der males på sten med Mugge P.  Få inspiration til at male på sen fra stranden, hver mandag på biblioteket i Kulturhavn Gilleleje.
Adresse

Peter Fjeldstrupsvej 12

3250 Gilleleje

Kontakt

Kulturbroen i Kulturhavn Gilleleje danner rammen om en af sommerens populære aktiviteter for børn - Mal på sten med Mugge P. 

Find en flot sten på stranden og tag den med op på Mezzaninen i Kulturhavnen, hvor Mugge P vil inspirere til fine motiver. Husk at stenen skal være helt tør. Hver mandag og onsdag kl. 11- 12 fra d. 29. juni -29. juli er der Stenmalerworkshop med Mugge P. Arrangementerne er for alle der har lyst til at deltage.

Du kan også deltage i Sommerjagten hvor der trækkes rigtige gode præmier hver torsdag i sommerferien. Du skal rundt i byen og løse gåden. Skattejagten er for alle børn, og hvis det kniber med at læse og skrive, må du godt tage mor og far med.

Vigtig information

Alle arrangementerne er gratis, men grundet Corona er tilmelding nødvendig. Læs mere om arrangementerne og tilmeld dig på www.gribskovbib.dk Gilleleje Bibliotek og Kulturhavn Gilleleje sørger for tusser og lak.

 

Adresse

Peter Fjeldstrupsvej 12

3250 Gilleleje

Åbningstider

29 Jun 20 / 29 Jul 20

Mon, Wed

11:00 - 13:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland