Loppemarked i Tisvilde

Foto: Billede af RitaE fra Pixabay
Begivenheder
Begivenheder
AFLYST PGA COVID -19. Det er altid en god ide at tage til Tisvilde i Nordsjælland. Og kommer du en lørdag i juni, juli og august er bestemt ingen undtagelse. Her er der nemlig loppemarked i byen. 
Adresse

Banevej 1

3220 Tisvildeleje

Hver lørdag hele sommeren har der igennem flere år været loppemarked i Tisvilde. På Birkepladsen ved stationen er der masser af stande, hvor du kan gøre gode fund af beklædning, køkkengrej og andre detaljer til hjemmet.

Aflyst pga. COVID-19 situationen. 

Tisvilde har masser at byde på
Der er masser at foretage sig i Tisvilde også efter du har været på loppemarked. Gå ned til den skønne sandstrand der ligger for enden af hovedgaden undervejs støder du på hyggelige cafeer, butikker og restauranter. Hold også øje med de store events der er i byen og kombiner dit loppemarked besøg med en kulturel oplevelse, Musik i Lejet,
N. P. Wieth Knudsens Observatorium, Kildemarked eller blot en tur i Troldeskoven.

Praktisk
Loppemarkedet er placeret på Birkepladsen lige ved stationen hvor man ankommer med toget fra Hillerød. Der er få p pladser ved stationen. Der kan også parkeres for enden ad Hovedgaden og så kan man gå den dejlige tur gennem byen inden man når til loppemarkedet.

Adresse

Banevej 1

3220 Tisvildeleje

Åbningstider

06 Jun 20 / 15 Aug 20

Lørdag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland