Lille B | Café & butik

Café Lille B ligger i Asserbo ved Liseleje og er en kombineret café og butik, med et udvalg af varer og delikatesser som hovedsagelig er baseret på økologi og produkter fra lokale producenter. Hent også det store feriemagasin, bykort og Nordsjællandskort samt køb det flotte Kajakkort for Halsnæs i caféen. 

Slå dig ned for en stund og lad roen sænke sig og nyd en tapas tallerken og et glas kølig vin eller en lækker friskbagt surdejsbolle med tilbehør, hjemmebagt kage og kaffe. 

I butikken kan du købe det lokalt produceret mel fra det lokale Fællesmølleri samt kaffe fra Kristians Kaffe i Kvistgaard, som har deres eget kafferisteri. Hjemmelavet syltetøj og mange andre produkter lavet på årstiden frugt og grønt er også at finde i butikken. Udvalget på menuen afhænger af årstiden og vil i stor udstrækning af økologisk og for det meste fra lokale producenter. 

Turistinspiration samt salg af Halsnæs Kajakkort

Café Lille B er udover at være café også turistinspiration. Her kan du hente det store feriemagasin fra Kongernes Nordsjælland, bykort for området samt Nordsjællandskort helt gratis. Derudover kan du købe det flotte kajakkort over Halsnæs, som giver dig en guide til kystnær sejlads med kano eller kajak i Halsnæs.