Kunstnerfællesskabet 22.49

Foto: Ole Jauch
Attraktioner
Gallerier
Kunstnerfællesskabet 22.49 ligger i Hillerød, og skal skal være med til at fremme skabelsen og forståelsen af kunst (maleri og fotografi) for børn, unge og voksne der besøger Nordsjælland.
Adresse

Frejasvej 26

3400 Hillerød

Kontakt

Mobil:+4553541650

Sagt med andre ord, kunst er for alle og her er ingen begrænsninger eller adgangskrav.

I Kunstnerfællesskabet 22.49 arbejder vi med dig og dit udtryk. Du skaber udtryk af dine indtryk og det er dig der er i fokus.

Kunstnerfællesskabet 22.49 tilbyder en række kurser, workshops og FotoWalk’s som tager afsæt i enten fotografiet eller maleriet. Omdrejningspunktet er kunsten og dig som kunstner (amatør eller professionel).

Kunstnerfællesskabet 22.49 er drevet af Ole Jauch, der er selv er aktiv billedkunstner, fotograf, coach og underviser. Ole er selv bosiddende i Tisvilde og mener at stedet og omgivelserne, havet og Tisvilde Hegn, men også områder som Heather Hills og Tegners Museum / Lille Rusland, til stadighed er en uudtømmelig kilde til inspiration.


Der er åbent efter aftaler både for atelierfremvisning, billede salg og bare en kunstsnak. Hen over året arrangeres der forskellige kurser og events. Se mere om vores sommer kurser 2020 på vores hjemmeside hvor du også kan tilmelde dig. 

Adresse

Frejasvej 26

3400 Hillerød

Facilities

Maleri

Fotografi

Atelier

Kun efter aftale

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland