VisitNordsjælland

Kunst i Halsnæs - Åbne Atelierdøre

Det helt særlige lys, som nærheden til hav, fjord og sø giver her i Halsnæs, har alle dage tiltrukket kunstnere og inspireret mange, både lokale og besøgende.

Kunst i Halsnæs afholder Åbne Atelierdøre d. 7-8. august 2021 kl. 11.00-17.00. Besøg kunstnerne i Halsnæs og få et indblik i deres arbejde samt en god snak om kunst til kunstens tilblivelse. 

I den flotte folder kan du læse mere om de mange kunstnere som deltager i Åbne Atelierdøre på Halsnæs, og du kan også se et bredt udvalg af alle de kunstnere som er her i Halsnæs og du kan derfor bruge folderen hele året til at planlægge netop dit kunst besøg hos en af de mange kunstnere, og få nogle godt oplevelser af kunst- og kunsthåndværk. Kontakt gerne en af kunstnerne for et besøg.

En palette af forskellige kunstarter

Weekenden byder på et varieret udvalg af kunst og kultur. Fra abstrakte malerier til finurlig kunstart og sirlige smukke fremstilling. Så der er noget at glæde sig til.

Fællesudstillingen d. 5-15. august 2021 kl. 11-16.00

Da kunstnerne i Halsnæs bor og arbejder spredt udover hele kommunen, er der i år mulighed for at komme indenfor i Ågalleriet, og se præsentation af alle kunstnerne. Ågalleriet  ligger centralt i Frederiksværk i det smukke Krudtværksområde lige ved den idylliske kanal, der snor sig gennem bymidten.