Kulturværftet

Foto: VisitNordsjælland
Attraktioner
Museer
Adresse

Kulturværftet

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:abo03@helsingor.dk

Telefon:49283770

Kulturværftet - Helsingørs skinnende kulturelle perle og samlingspunkt med Nordsjællands største scene, bibliotek, café og restaurant, udstillingsrum, museum, turistinformation og ikke mindst den mest fantastiske udsigt over Helsingør, Kulturhavnen og Kronborg

Kulturværftet forener Helsingørs værftshistoriske ånd med et moderne center for kulturel innovation. Kulturværftet er mere sted end bygning, værftet er med sin rigdom af forskelligartede rumligheder et mødested, der inviterer til at gå på opdagelse, til indlevelse og til udfoldelse.

Kulturværftet er et åbent og levende mødested. Klimaskærmen skaber en arkade, der sammenbinder de forskellige funktioner og giver plads til udstillinger. Arkaden er samtidig stedet, hvor man mødes og har lyst til at opholde sig. Arkaden skaber en fantastisk sammenhæng mellem ude og inde.

Kulturværftet er også hjemsted for nogle af Helsingørs største inden- og udendørsevents, bl.a. Clickfestival, Sankt Hans og et utal af koncerter, foredrag og stand-up shows med nationale og internationale kunstnere.

Udsigten gennem de store glasflader mod Kronborg og byen er vid og åben og kan nydes hele året og på udvalgte steder kan der endda åbnes op, så aktiviteter kan rykke ud på værftspladsen.

Se hvad der sker på kulturværftet her

Læs om Biblioteket Kulturværftet

Adresse

Kulturværftet

3000 Helsingør

Facilities

Design

Arkitektur

Kulturhistorie

Skibe

Arkiv

Aktivitetsmuligheder for børn

Restaurant/Cafe

Historisk museum

Søfartsmuseum

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNordsjælland