Kulturpromenaden Elsinore Walk

Foto: Oliver Bock
Aktiviteter
Sightseeing
En guidet byvandring på egen hånd til Helsingørs kulturelle seværdigheder.
Adresse

Kulturværftet

3000 Helsingør

Kontakt

Gå på opdagelse i Helsingørs farverige gader

Kulturpromenaden Elsinore Walk er Helsingør Kommunes kulturelle byvandring – et gratis tilbud til alle.

Gå på opdagelse i Helsingørs mere end 800 år gamle, brogede og dybt fascinerende historie. Ved hjælp af en rute markeret med blå prikker i gadebilledet bliver du ført rundt til 20 kulturelle seværdigheder, markeret med et skilt og et nummer, som alle på hver sin måde fortæller en bid af historien.

Sundtoldtidens velmagtsdage og Kronborgs verdensry

Mærk middelalderbyen, når du bevæger dig gennem smalle, brostensbelagte stræder mellem 1500-tals bindingsværkshuse. Besøg Skt. Mariæ kirke og Karmeliterklosteret, et af Nordeuropas bedst bevarede klosteranlæg fra middelalderen. Se de statelige købmandsgårde, som vidner om Sundtoldtidens velmagtsdage og Helsingørs og Kronborgs verdensry - som bragte Shakespeare i forbindelse med byen og inspirerede til hans verdenskendte skuespil Hamlet. Få hele historien om Helsingørs udvikling fra lille fiskerleje til Sundtoldsby, fra industriby til moderne, sprudlende kulturby.

Få fuldt udbytte af Elsinore Walk ved at hente den gratis guidebog på Kulturværftet eller på et af byens museer. Guidebogen findes i 7 forskellige sprogversioner: dansk, svensk, engelsk, tysk, kinesisk, tyrkisk og arabisk.

Adresse

Kulturværftet

3000 Helsingør

Priser

Byvandring og guidebog

Gratis

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordsjælland