VisitNordsjælland

Knud Rasmussens Hus åbner op for sæsonen

Knud Rasmussens Hus slår dørene op for sæsonen d. 6. april kl. 11-16.00. Oplev særudstillingen "Vejen til Blæsebælgen - 5. Thule-Ekspedition 100 år" og besøg i de stemningsfulde stuer, som fremstår med de originale farver og udtryk fra Knud Rasmussens tid.

 

Den 1. maj slår vi igen dørene op til Knud Rasmussens Hus. Der inviteres til besøg i de stemningsfulde stuer, som fremstår med de originale farver og udtryk fra Knud Rasmussens tid.

De væsentligste biografiske træk og oplysninger om polarforskerens ekspeditioner formidles i overskuelig form i den lange gang, der forbinder hans ”arbejdshule” med selve hovedhuset.  Særudstillingen ”Vejen til Blæsebælgen – 5. Thule-Ekspedition 100 år” åbner, og der vil være masser af nye gaveartikler i museumsbutikken

Entré:

Bemærk venligst, at entréen (fællesbillet) til Knud Rasmussens Hus og Krudtværksmuseet kr. 60,00 (børn og unge under 18 år gratis)  Til gengæld er det fra denne sæson således, at fællesbilletten er gyldig en uge.  Fællesbilletten kan udnyttes på Krudtværksmuseet i den der gældende sæson, som er juni, juli og august samt efterårsferien.

Knud Rasmussens Hus holder åbent fra 1/5 -24/10-2021. Tirsdag-Søndag kl. 11.00-16.00 samt aften åbent hver onsdag frem til kl. 20.00