Juleveterantoget kører julen ind

Nordsjællands Veterantog sætter fut i Juledamptoget og kører fra Græsted til Helsingør i alle advent weekends. Tag den smukke tur langs Nordkysten med hele familien og ankom i røg og damp til Nordsjællands flot pyntede byer. 

Transport kan være en oplevelse

At køre med veterandamptog er en herlig oplevelse, hvor flere generationer kan hygge sig sammen. Kan tale om gamle dage, om teknik og transport før og nu - eller bare nyde den sanselige oplevelse, det er at tøffe mod nord i røg og damp og lytte til alle veterantogets sjove lyde. Og hvem ved – måske tager julemanden også toget?

Hyggelig juleshopping uden stress

Når målet ovenikøbet er Helsingør, kan I se frem til alletiders juleoplevelse. Find den helt specielle julegave til at lægge under træet eller lækkerier til julebordet, og gør juleshopping til en hyggelig og afslappet oplevelse.

Sådan kommer du med Juleveterantoget

Hvornår: Juledamptoget kører fra Græsted Station til Grønnehave Station i Helsingør i de to første advent weekends, d. 28-29. november, 5.-6, 12.-13. samt 19. og 20. december.

Billetkøb og pladsreservation: Det er nødvendigt at købe billet og reservere plads for at komme med toget. Pga. COVID-19 vil der i år være begrænset antal pladser, derfor er billetbestilling nødvendig. Billetsalget starter d. 22.november. 

NB! Husk altid at tjekke køreplanen inden den valgte dag, da der kan ske ændringer helt op til køredagen.

Der tages forbehold for aflysninger på grund af tekniske problemer eller ændringer til restriktioner i forhold til Covid19.

Kan du ikke få nok af jul? Se alle julens oplevelser i Nordsjælland