Julestue på Rokkedyssegaard

I jordbærcaféen bliver du mødt af juledufte, julemusik og julegodter til ganen. På Rokkedyssegård dyrker de bær som laves til et have af spiselige sager som også passer ind i juletidens hygge.

Rokkedyssegård elsker bær, også når det i juletiden. De inviterer derfor hele familien indefor i julestuen i Jordbærcafeen. I caféen serveres søde julesager lavet med bær fra egen produktion. Lad børnene gå på jagt efter drilske nisser, som har gemt sig rundt omkring på gården.

Julebær i lange baner

Rokkedyssegaard er specialister i bær. De dyrker bunker af bær om sommeren og de lader sjældent gå noget til spilde. De laver derfor mange produkter til resten af året. Det er alt fra marmelade til deres hindbær gløgg der har vundet mesterskaber i udenlandet. Hindbærgløggen består af hindbær som er presset og krydret med julekrydderier, så den både dufter af jul og varm som traditionel gløgg. Hindbær gløggen fik guld ved de åbne svenske mesterskaber i madhåndværk.

Aktiviteter for familien

Udenfor tændes også op på bål-pladsen, så du og din familie kan hygge sig med at bage et snobrød og lade sig varme af bålet. 

Børn kan gå på jagt efter nisser som gemmer sig i julestuen og rundt udenfor. I alt gemmer der sig 24 nisser. Til de børn der finder alle nisserne udloddes der en præmie. 

Køb delikatesserne til juleaftenen

Gårdbutikken er åben i juletiden. Her finder kan i finde Rokkedysse bærs-produkter såsom: hindbær gløgg, julegavekurve, julepynt og andre hyggelige juleting.

Imellem gårdens kirsebær træer er der andegård, hvor årets juleænder går i det grønne græs og snadrer i bærrester fra Marmeladeriet og andre gode sager. Disse ænder har i mulighed for at forudbestille og tage med hjem til juleaftenen. 

Ude foran julestuen spredes duften af gran og nyfældede juletræer. Her kan I købe årets juletræ og hvor der for hvert solgte juletræ doneres 20 kr. til TellusArt´s skole i Indien.

Reservation

For at passe på hinanden i disse tider er det nødvendigt at bestille pladser grundet en begrænsning af antallet af gæster i Julestuen. 

ved bestilling og servering af plads indeholder det vafler eller pandekager med is og syltetøj samt hindbær gløgg, varm saft, varm chokolade, bærdrikke eller kaffe. Det vælger I, når I sidder lunt og godt i julestuen.

Bestil plads til hygge og hindbær gløgg i julestuen

Praktisk oplysninger:

  • 70 kr. pr. reservation inkl. drikke og mad 
  • Afholdes lørdag og søndag i december måned 2020 kl. 10-17

Læs mere om Rokkedyssegård og hvad de ellers tilbyder