Julekoncert med Stig Rossen 2020

Stig Rossen er en garvet entertainer som mange forbinder med julekoncerter. I år drager han igen land og rige rundt på sin populære juleturné. Glæd dig til årets Stig Rossen Julekoncert på Royal Stage i Hillerød d. 11. december.

Når Stig Rossen optræder på Royal Stage er det som altid med flot scenografi og stort orkester og kor, der understøtter hans eminente optræden med traditionelle og elskede sange – mest fra Danmark, men passende krydret med de bedste fra udlandet.

En uundværlig juletradition

For mange er julekoncerten i Royal Stage blevet en fast juletradition med både mad, musik og hygge. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Der bliver, som det faste indslag en kulisse med den hyggelige julestue, træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie.

Lækker middag inden koncerten

Start aftenen med en lækker 3-retters menu i Restaurant F kl. 18.00 - se menu her

Praktiske oplysninger

Hvad: Stig Rossen Julekoncert 2019
Hvor: Royal Stage, 3400 Hillerød
Hvornår: 11. december 2019 kl. 20 - 22
Køb billet: www.ticketmaster.dk
Læs mere: royalstage.dk

Kan du ikke få nok af jul? Så find alle julebegivenheder i Nordsjælland her